Nejste přihlášen/a.
Dobrou cenou myslíte nějakou konkrétní částku?
Nehoňte se za MPX ... není pravidlem, že čím více megapixel, tím více "adidas"
on se asi tazatel už neukáže... aby třeba upřesnil...
Nicméně kdyby náhodou, mám realme 6s - aktuálně se prodává jiná verze - mobilni-telefony.heureka./...
video je v dobrých podmínkách naprosto super vč. zoomu, fotky krásné v rámci možností optiky, po dvou letech stále bez vad. Doporučuji kožené flip pouzdro a tvrzené sklo
Nejlepší fotoaparáty určitě mají Pixely a iPhony.
Nejedná se ani tak o fotoaparát samotný, ale softwarové řešení.
Já osobně již několik let pro sebe i pro rodinu kupuji pouze Xiaomi, jsou to fajn telefony, za dobrou cenu, momentálně mám K20 Pro, už ho mám zhruba přes 3 roky a bez jediného problému, kromě zadního skla, který jsem si sám svojí vinou rozbil a taky musel vyměnit.
Nebál bych se modelů od značek Xiaomi, Pocophone, Realme, Oneplus.
A s tou baterií, to taky není jen o mAh, jde i o efektivitu procesoru, popř. rozlišení displeje, nebo použitou technologii.
Vyhnul bych se telefonům s procesorem MediaTek, na dnešní aplikace alespon Snapdragon 660 a výš, 3GB RAM je absolutní minimum, na většinu populárních modelů najdete recenze co se týká fotoaparátu, popř. i fotek samotných, abyste měl nějakou představu.
Amoled displej ideálně, úložiště minimálně 64GB, přičemž snad všechny zařízení dnes podporují USB-OTG, slot na pamětovou kartu už každý nemá.
Další vychytávky jako bezdrátové nabíjení, nebo snímač otisku prstů záleží na vás.
A určitě bych si dával pozor na podporu LTE frekvencí, v ČR naše nejpoužívanější je B3, jestli se nepletu.
Některé telefony umí jen vyšší frekvenci LTE, tudíž byste chytal LTE jen ve městech a kdekoliv jinde by bylo jen 2G, na mobilní data nepoužitelné.
Vím, že toto slyšet nechcete, ale já doporučuju starou dobrou tlačítkovou NOKII, mám tam od r. 2015, kdy jsem ji koupil, stále původní baterii. Neplatit drahá data. A k focení přece slouží fotoaparát, buďte v klidu ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.