Nejste přihlášen/a.
mall.cz/...
google.com/...
5x
Nevím co tě k tomu vede, ale ty okamžité fotky jsou jako reportážní, k okamžitému použití, ale nehodí se k uchování jako k archivaci, protože nevydrží.
2x
0x
- malé opravdu přenosné ale tisk je podle všeho nic moc
- nebo aspoň teoreticky přenosné třeba Canon Selphy Cp1300 k těm se dá přikoupit baterie ale je to spíš na nějaké akce položit na stůl.
Zase je to termosublimační tisk, nevyschne to,lehce vodě, vlhkosti a zimě vzdorné, výdrž fotky prý 100let,jde tisknout s mobilu, PC fotoaparátu.
Takže se to dá použít i na doma a fotky jsou dost slušné a během několika minut.Aplikace v mobilu má i spoustu možností tisku, koláže, rámečky atd,taky jdou tisknout pohledy, samolepky...
Jenom mínus že 100 fotek teď přijde nejméně na 700 Kč, dost stoupá cena poslední dobou.
Ale I tak to není vůbec špatné, osobně používám jako doplněk k laserové tiskárně a celkem spokojenost.
Sice cena tisku třeba oproti tankové tiskárně brutální, ale tanková holt zasichala tak dlouho až zdechla úplně a laser je na fotografie nic moc.
Tj cca 2300 tiskárna +1000 baterie +700 fotky,drahá sranda. Ale můžete vždy zabrousit po bazarech, je jich tam celkem dost k prodeji...
tiskarny.heureka.cz/...
datart.cz/...
batteryupgrade.cz/...
Tazatelka zřejmě podle její reakce potřebuje fotky na uschování do budoucna, proto nějaké vytištění fotek doma, není právě to "Top". Takže vaše zdlouhavá odpověď i se samolepkami je "mimo mísu".
Jak jsem ostatně psal aspoň teoreticky dlouhá životnost a částečná odolnost, ona ta tiskárna navrch nanáší nějaký ochranný průhledný film.
Než dělám chytrého tak si o tom třeba něco zjistím, možná?
Já jsem ale nepsal nic o fotoshopu. A to tvoje plus mínus také hovoří. A teoreticky neznamená nic. Fakta hovoří.
A fakta jsou taková že fotka se nerozmaže, nepraská, nebledne, nemění barvy a vůbec vykazuje slušnou kvalitu i odolnost...
Jednu mám už rok na zkoušku venku v plastovém průhledném rámečku a zatím je v pořádku,tj asi to něco vydrží. A jinak original inkoust Canon co má taky údajnou životnost 100 let mám už přes 20 let staré fotky a víte co - jsou pořád ok takže bych jim tu životnost i věřil.
Takže v klidu nikdo vám ji přece nenutí a ani tazatele.
0x
doplněno 29.12.22 21:52: Tento typ fotoaparátu, po počátečním nadšení, bude ležet a ležet... Foto nic moc, akorát tak na nějaké setkání, kdy chcete přítomné ihned podělit "něčím"...
0x
Tzn. odpadá případný stud při vyvolání . Dnešní technologiemi jsou jinde, opravdu pouze na hraní pro děti, a to tak do 7 let.
0x
Na stěně mám povesene instax fotky, často když jdu okolo se na ně dívám. Všechny ty dokonale fotky ze zrcadlovky jsou někde na počítači, protoze k tisku se jako 99% nikdy nedostanu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.