Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Retro konzole a propojení s TV

Od: bohus1 odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny, prosím o radu s propojením retro konzole s TV. Konzole se má propojit standartním 3,5mm jack a do televize do AV 3x cinch kabelem. Problém je, že naše televize (LG) má asi nějaké jiné AV vstupy, protože kabely vypadávají a mají v konektoru vůli. Přikládám fotku AV vstupů + propojující kabel. Úplně se v tomto nevyznám tak nevím zda neexistují ještě nějaké jiné typy. Děkuji za radu.

Retro konzole a propojení s TV
Retro konzole a propojení s TV #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podle návodu k televizi LG 47LM660S, která má stejné vstupy, byste nejspíš měli mít redukci přiloženou k televizi. Mrkněte do návodu k té vaší TV nebo rovnou do krabice či šuplíku s káblama od televizí. Pokud máte oba, tak to bude nejspíš ten s jedním žlutým konektorem a na druhé straně 3x cinch žlutý, červený, bílý.

Retro konzole a propojení s TV #3
Retro konzole a propojení s TV #4
bohus1
hodnocení

Tak kabel jsem sice nenašel, ale už asi chápu co mi chybí. Přikládám obrázek. Co myslíte mohlo by to být ono? Děkuji

Retro konzole a propojení s TV #5
Ano, je to ten..

No... Asi ano. Taky jsem to na netu našel, ale přepokládal jsem, že cinch je větší než jack (ten samostatný žlutý) a že to tudíž též nebude držet. Ale teď jsem to měřil a cinch je 3mm a jack 3,5. Zkuste do tv strčit nejaké jack od sluchátek. Je to stejná velikost. Pokud bude sedět, tak to co jste našel je to ono.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]