Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, prosím o radu s propojením retro konzole s TV. Konzole se má propojit standartním 3,5mm jack a do televize do AV 3x cinch kabelem. Problém je, že naše televize (LG) má asi nějaké jiné AV vstupy, protože kabely vypadávají a mají v konektoru vůli. Přikládám fotku AV vstupů + propojující kabel. Úplně se v tomto nevyznám tak nevím zda neexistují ještě nějaké jiné typy. Děkuji za radu.
Podle návodu k televizi LG 47LM660S, která má stejné vstupy, byste nejspíš měli mít redukci přiloženou k televizi. Mrkněte do návodu k té vaší TV nebo rovnou do krabice či šuplíku s káblama od televizí. Pokud máte oba, tak to bude nejspíš ten s jedním žlutým konektorem a na druhé straně 3x cinch žlutý, červený, bílý.
Tak kabel jsem sice nenašel, ale už asi chápu co mi chybí. Přikládám obrázek. Co myslíte mohlo by to být ono? Děkuji
No... Asi ano. Taky jsem to na netu našel, ale přepokládal jsem, že cinch je větší než jack (ten samostatný žlutý) a že to tudíž též nebude držet. Ale teď jsem to měřil a cinch je 3mm a jack 3,5. Zkuste do tv strčit nejaké jack od sluchátek. Je to stejná velikost. Pokud bude sedět, tak to co jste našel je to ono.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.