Ahoj,moje mamka má asi 10 starších originálních CD a její starší přehrávač je pomalu přestal načítat. Tak jsme ji koupili nový, který sice načte u všech CD počet songů, ale nepřehraje je. Myslel jsem, že má tedy vadná CD, ale jak v autě, tak doma na věži nám její CD hrají bez problému. Tušíte, kde je problém? Děkuji
Problém bude asi v přehrávači. Já bych ho reklamoval, nebo rovnou vrátil ve 14 denní lhůtě, pokud lze (abych nemusel čekat 30 dní na nejistý výsledek reklamace).
ales1
To mě taky hned napadlo, jen jsem myslel, že třeba některé nové levnější přehrávače už nepřehrávají stará CD. Tento stál cca 1500 Kč. Nerad bych pořizoval hifi aparaturu kvůli 10 CD, které mamka protočí tak 1x za rok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.