Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový CD přehrávač nepřehraje CD

Od: ales1 odpovědí: 6 změna:
Ahoj,moje mamka má asi 10 starších originálních CD a její starší přehrávač je pomalu přestal načítat. Tak jsme ji koupili nový, který sice načte u všech CD počet songů, ale nepřehraje je. Myslel jsem, že má tedy vadná CD, ale jak v autě, tak doma na věži nám její CD hrají bez problému. Tušíte, kde je problém? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Problém bude asi v přehrávači. Já bych ho reklamoval, nebo rovnou vrátil ve 14 denní lhůtě, pokud lze (abych nemusel čekat 30 dní na nejistý výsledek reklamace).
ales1
hodnocení

To mě taky hned napadlo, jen jsem myslel, že třeba některé nové levnější přehrávače už nepřehrávají stará CD. Tento stál cca 1500 Kč. Nerad bych pořizoval hifi aparaturu kvůli 10 CD, které mamka protočí tak 1x za rok.

hodnocení

0x

Možná ten nový přehrávač neumí nc jiného než mp3, neumí použitý kodek a nebo cd nejsou uzavřená. Chtělo by to projít uživatelskou příručku.

Že by CD přehrávač neuměl přehrát lisovaná originální Audio CD je docela nesmysl :)
ales1
hodnocení

Jedná se o tento přehrávač mall.cz/...
Měl by přehrávat cd, cd-r, cd-rw. Nebudu tedy spekulovat a vrátím ho. Děkuji všem za odpovědi.
olinl

..ty dvě recenze/hodnocení na Mallu na tento výrobek mluví za vše..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]