Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení VCR+SAT+DVB-T

Od: pavel* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,potřeboval bych poradit s propojením uvedených přístrojů.Klasické propojení ze SAT do VCR a potom do TV mi doma nefunguje( při tomto propojení se mi nějak vše hádá-leze mi jeden obraz do druhého)a tak mám v TV na každý scart přístroj zvlášť tj. SAT na jeden a VCR na druhý scart.Nemám více přípojek na TV než 2 a potřeboval bych ještě připojit DVB-T přijimač,ale má pouze 1 scart.Lze třeba připojit prostřednictvím nějakého scart slučovače..nebo tak něco?Děkuji velmi za nějakou radu jak to všechno spojit.Pavel

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

deda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj,
Na www.conrad.cz/Search.asp?SearchType=Code&EXPS=350288&EXPS_CODE=350288&EXPS_ALL=
jsem našel selekční přepínací pult audio video"2083"obj číslo 320588.
Jirka

deda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
na www.omko.cz
Rozbočovač 3x Scart, 2x Cinch (RGB)
Rozbočovač 3x Scart, 2x Cinch (RGB) se používá např.
pro sloučení Satelitního přijímače,
Video přehrávače, DVD přehrávače a dalších dvou vstupů Scart do TV
(pokud má TV pouze jeden Scart).
Možnost přepínání jednotlivých vstupů/výstupů,
3x vstup pro Scart kabel, 1x výstup pro Scart kabel,
2x výstup pro Cinch kabel audio, 2x pro video.
Kód: AVPSCARTROZP Cena: 350,- Kč s DPH ( 294,- Kč bez DPH )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]