Zakoupil jsem zvonek Evolveo Ringo db2 ,přihlášení do WiFi v pořádku,venkovní jednotka ma napájení kabelem ,zvonek do zásuvky,když se podívám přes aplikaci obraz se přenáší bez problémů,zazvoním buď zvoní vnitřní zvonek skoro pořád nebo vůbec ne , zvonění na telefonu z 90% nejde jen občas se mi ukáže na telefonu že někdo zvoní včetně obrazu ,kde je problém že to někdy jde a někdy ne ,spíše teda nefunguje .Děkuji za odpovědi
zazvoním buď zvoní vnitřní zvonek skoro pořád nebo vůbec ne moc té větě nerozumím... Máte poblíž zařízení s kmitočtem 433MHz? Nějaké bezdrátové teploměry, nebo bydlíte v paneláku? Rozepište se více, ať nemusíme hádat...A aplikace, která, kterou používáte? doplněno 22.12.22 22:27: A ještě vzdálenost tlačítko - zvonek? Přes více zdí?
tampa*
Zvoní opožděné třeba 4x za sebou ,teď nezvoní vůbec ,mám bezdrátový alarm ale odpojil jsem ho a vyndal i baterie s čidel a stejně nic ,rodiny dům v cestě je pouze zeď a vzdálenost mezi venkovní jednotkou a zvonkem do 10 metrů , kdyby nezvonilo zvonek tak aspoň na telefon by to mělo jít ale nejde aplikace Smart life tuya
Vidím to tak, že pokud zvonek nepřijme signál z tlačítka, na mobilu v aplikaci neuvidíte nic; pouze zvonek, ne tlačítko, je spojen s Wi-Fi. A pokud nefunguje spolehlivě spojení tlačítko - zvonek, bude problém...i s aplikací. Tady něco o aplikaci smarttuya.cz/... Nezkoušel jste třeba appku Smart Life - Smart Living? Ale pokud bude problém tlačítko - zvonek... Zkuste reset a nové nastavení... možná pomůže...
Takže kolik voltů bylo na tlačítku? Pro zajímavost...
tampa*
Zvonek jede od 8 - 24 V, takže jede na 12 ale problém byl v nastavení notifikaci v telefonu ,pokud se uzavřely všechny aplikace uzavřela se i Smart life a zvonek neposílal vyzvánění ,stačilo na telefonu vše povolit a teď to jede bez problémů
Takže chyba mezi židlí a klávesnicí...nic ve zlém, pořád se učíme... všichni. Hlavně, ať zvonek pořád funguje
tampa*
Maličká změna zvonek sice funguje ale jede jen na baterky i když je připojen drátově a baterka vydrží max 2 dny i když je uváděno 6 měsíců psal jsem i výrobci a zatím bez odezvy takže takový šrot půjde brzy zpátky do krabičky a na cestu vrácení
A nemá být baterka vyjmuta, když je drátové napájení? Co je v návodu? Nebo zkuste baterie vyndat, zda bude fungovat...jen s drátovým napájením... možná se to bije, baterie plus zdroj...kdo ví, jak je to zapojeno...a pak můžete zkusit odpojit dráty a nechat jen baterie, zda vydrží taky jen ty dva dny
Takže z5...z návodu Nabíjení videotelefonu Videotelefon obsahuje 2x lithium-iontovou baterii 18650 s dlouhou životností, které při plném nabití vydrží až 6 měsíců nepřetržitého provozu v závislosti na množství aktivací a okolní teplotě. Baterie jsou integrované uvnitř jednotky. Nepokoušejte se k bateriím přistupovat. Mohlo by dojít k vážnému poškození zařízení a ztrátě záruky. Videotelefon před prvním použitím řádně nabijte (alespoň 5h). Životnost baterie je zřetelně zobrazena v živém náhledu aplikace. Je-li zapotřebí nabíjení, jednoduše vyjměte zvonek z držáku (odstraněním bezpečnostního šroubu). Přiloženým microUSB kabelem připojte zařízení k vhodnému napájecímu zdroji USB 5V/2A. Plné nabití by mělo trvat přibližně 4-5 hodin. Světlo bude během nabíjení problikávat modře a pomocí aplikace můžete zkontrolovat procento nabití. doplněno 30.12.22 17:27: A drátové napájení je 12V střídavých? Z trafa?
tampa*
Z trafa stejnosměrných 12 V , jde mi o to že z baterky provoz dlouho nevydrží zkusil jsem přepnout režim napájení na Power saving, notifikaci zatím zasílá tak uvidíme tam byla chyba v nastavení telefonu ,bohužel v návodu zvonku žádné takové upozornění nastavení nebyla ani zmínka
Tak z trafa 12V střídavých nebo je to i usměrněno? Dejte foto "trafa", i jeho štítku...pak budeme vědět více... (Protože z trafa nemůže 12V stejnosměrných být... jedině po usměrnění...a výrobce doporučuje 12V střídavých)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.