Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvonek zvoní jen někdy

Od: tampa* odpovědí: 12 změna:
Zakoupil jsem zvonek Evolveo Ringo db2 ,přihlášení do WiFi v pořádku,venkovní jednotka ma napájení kabelem ,zvonek do zásuvky,když se podívám přes aplikaci obraz se přenáší bez problémů,zazvoním buď zvoní vnitřní zvonek skoro pořád nebo vůbec ne , zvonění na telefonu z 90% nejde jen občas se mi ukáže na telefonu že někdo zvoní včetně obrazu ,kde je problém že to někdy jde a někdy ne ,spíše teda nefunguje .Děkuji za odpovědi

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
zazvoním buď zvoní vnitřní zvonek skoro pořád nebo vůbec ne
moc té větě nerozumím...
Máte poblíž zařízení s kmitočtem 433MHz? Nějaké bezdrátové teploměry, nebo bydlíte v paneláku? Rozepište se více, ať nemusíme hádat...A aplikace, která, kterou používáte?
doplněno 22.12.22 22:27: A ještě vzdálenost tlačítko - zvonek? Přes více zdí?
tampa*
hodnocení

Zvoní opožděné třeba 4x za sebou ,teď nezvoní vůbec ,mám bezdrátový alarm ale odpojil jsem ho a vyndal i baterie s čidel a stejně nic ,rodiny dům v cestě je pouze zeď a vzdálenost mezi venkovní jednotkou a zvonkem do 10 metrů , kdyby nezvonilo zvonek tak aspoň na telefon by to mělo jít ale nejde aplikace Smart life tuya
Vidím to tak, že pokud zvonek nepřijme signál z tlačítka, na mobilu v aplikaci neuvidíte nic; pouze zvonek, ne tlačítko, je spojen s Wi-Fi. A pokud nefunguje spolehlivě spojení tlačítko - zvonek, bude problém...i s aplikací. Tady něco o aplikaci smarttuya.cz/...
Nezkoušel jste třeba appku Smart Life - Smart Living? Ale pokud bude problém tlačítko - zvonek...
Zkuste reset a nové nastavení... možná pomůže...
tampa*
Jak to tak vypadá chyba byla v slabém napájení
Takže kolik voltů bylo na tlačítku? Pro zajímavost...
tampa*
Zvonek jede od 8 - 24 V, takže jede na 12 ale problém byl v nastavení notifikaci v telefonu ,pokud se uzavřely všechny aplikace uzavřela se i Smart life a zvonek neposílal vyzvánění ,stačilo na telefonu vše povolit a teď to jede bez problémů
Takže chyba mezi židlí a klávesnicí...nic ve zlém, pořád se učíme... všichni. Hlavně, ať zvonek pořád funguje
tampa*
Maličká změna zvonek sice funguje ale jede jen na baterky i když je připojen drátově a baterka vydrží max 2 dny i když je uváděno 6 měsíců psal jsem i výrobci a zatím bez odezvy takže takový šrot půjde brzy zpátky do krabičky a na cestu vrácení
A nemá být baterka vyjmuta, když je drátové napájení? Co je v návodu? Nebo zkuste baterie vyndat, zda bude fungovat...jen s drátovým napájením... možná se to bije, baterie plus zdroj...kdo ví, jak je to zapojeno...a pak můžete zkusit odpojit dráty a nechat jen baterie, zda vydrží taky jen ty dva dny

hodnocení

0x
Takže z5...z návodu
Nabíjení videotelefonu
Videotelefon obsahuje 2x lithium-iontovou baterii 18650
s dlouhou životností, které při plném nabití vydrží až 6
měsíců nepřetržitého provozu v závislosti na množství
aktivací a okolní teplotě. Baterie jsou integrované uvnitř
jednotky.
Nepokoušejte se k bateriím přistupovat. Mohlo by dojít
k vážnému poškození zařízení a ztrátě záruky.
Videotelefon před prvním použitím řádně nabijte
(alespoň 5h). Životnost baterie je zřetelně zobrazena
v živém náhledu aplikace. Je-li zapotřebí nabíjení,
jednoduše vyjměte zvonek z držáku (odstraněním
bezpečnostního šroubu).
Přiloženým microUSB kabelem připojte zařízení
k vhodnému napájecímu zdroji USB 5V/2A.
Plné nabití by mělo trvat přibližně 4-5 hodin. Světlo bude
během nabíjení problikávat modře a pomocí aplikace
můžete zkontrolovat procento nabití.
doplněno 30.12.22 17:27: A drátové napájení je 12V střídavých? Z trafa?
tampa*
Z trafa stejnosměrných 12 V , jde mi o to že z baterky provoz dlouho nevydrží zkusil jsem přepnout režim napájení na Power saving, notifikaci zatím zasílá tak uvidíme tam byla chyba v nastavení telefonu ,bohužel v návodu zvonku žádné takové upozornění nastavení nebyla ani zmínka
Tak z trafa 12V střídavých nebo je to i usměrněno? Dejte foto "trafa", i jeho štítku...pak budeme vědět více...
(Protože z trafa nemůže 12V stejnosměrných být... jedině po usměrnění...a výrobce doporučuje 12V střídavých)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]