Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednorázové fotoaparáty

Od: tomo30® odpovědí: 7 změna:
Po 4 letech jsem našel jednorázový fotoaparát pro fotografie pod vodou z DM.Expirace je uvedena do 2018 má někdo podobnou zkušenost? má smysl nechat vyvolávat
Jednorázové fotoaparáty
Jednorázové fotoaparáty #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Záleží co je nafocený, jestli 36x kalná voda tak to jsou vyhozený prachy, pokud tam je lochneska tak to smysl má.

Trošku posun barev a vyšší zrnitost, normální fotky celkem v poho amatér to ani nemusí poznat...

hodnocení

Jo,pár ostrých fotek Yettiho z NP Šumava tam bude

111®
hodnocení

0x

že by se ptal skrblík? není jednodušší to nechat vyvolat?

hodnocení

To bylo vtipné :⁠-⁠D

hodnocení

0x

Smysl to má, ale počítejte s tím, že kvalita fotek už nemusí (ale může) být nejlepší.

Z tohoto keplu kvalita fotek bude mizerná, i kdyby byl novej *smich*

hodnocení

0x

Zdravím,

rozhodně nechte vyvolat! Přeci nepřijdete o snímky ze zážitku na dovolence..

Také jsem před lééty nechával vyvolat starý film, jen u mě byly snímky více dočervena, a záleží jak u vás, na skladování fotoaparátu atp.

Takže v barevnosti tam nějaký posun asi bude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]