Dobrý den Koupil jsem novou televizi LG Smart TV OLED55B2. Televizi jsem zapojil a naladil vše vybral jak má být. Máme připojení přes anténu. Ale občas se stane že to píše nepodporovaná služba a občas to jde.. nevím co s tím.. je vadná? Je někde nějaké nastavení špatně? Jinak všechno ostatní jde v pohodě akorát ta anténa blbne.. už nevím co mám dělat.. Předem děkuji moc za odpověď.
Dobrý den, také se u tohoto modelu oled55B2 setkávám že po ukončení aplikace, vypnutí červeného tlačítka či vysunutí Flash disku setkávám s hláškou "nepodporovana služba" musím pak přepnout na programy české televize a pak soukromé kanály (např. Nova) zase funguje. Podařilo se vám to nějak vyřešit? @alobercz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.