Nejste přihlášen/a.
Ahoj natrefil jsem na inzerat novy mobil iphon nerozbaleny s 12 mesicni zarukou .. typek tvrdí že ma znameho kterej dělá ve velke firmě a že jsou to firemni telefony .. ptal jsem se ho proto jelikoz jich ma na fb bazaru asi 25 .. mohl bych radu jak zjistit zda je imei v pořadku? Nak sem si to lustroval , ale ja s toho vyčtu prd a vubec tomu nerozumim .. všude sama reklama a nevypada to vibec oficialne .. moc děkuji za jakykoliv info prikladam foto… u tohohle ime jeste vybehlo na me ze iphone je registrovan pod nakym id .. jenze toje rameček kterej rozkliknu a presneruje me to na jinou stranku .. zdrejme reklama .. a ja diky tomu vim prd …prej klidne muze byt iphone z jine zeme od jejich operatoru a toje problem s aktualizicemi a reklamaci .. moc děkuji za info .. pokud se nekdo v tomhle vyzna vi naco si mam dat pozor budu moc rád - děkuji
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
4x
25 nerozbalenych telefonov nemoze byt firemnych. To je podozrive. Firma predsa nebude predavat cez bazar na internete 25 nepouzitych telefonov. V lepsom pripade to je neoficialny dovoz napr z Britanie na kseft, v horsom pripade bol ukradnuty kontajner alebo karton a teraz to rozpredavaju.
Na vasom mieste sa pytam predajcu, ci to je oficialne dovezene do CR a tiez nech objasni pojem "firemny telefon"
smack
Tak prej dovezen do čr od apple … jenže kde ho budu reklamovat když oficial store apple v čr není … zeptal jsem se na tuhle otazku a hned vybalil že pokud telefon nechci tak ma jineho kupce .. toje divne jednani se nemuzu zeptat :D
pepeek
0x
Zdravím, sériové číslo pro kontrolu můžete zadat přímo u Apple. checkcoverage.apple.com/...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]