Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co tato krabka přesně dělá?

Od: pansvacinka® odpovědí: 8 změna:

Co je to za součástku, potřebuju odstranit poruchu.

Co tato krabka přesně dělá?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Je to relé, hlídající teplotu vinutí v motoru. Ovšem ten motor musí mít tepelné čidlo, takže se nabízí jako první proměřit to čidlo, zejména, když jej můžete porovnat s tím sousedním.

Ovšem je samozřejmě možné, že je po smrti to relé.

hodnocení

@promon, dík.

Vypnul jsem hlavní rozvaděč, zhasly displeje těch frekvenčáků, ale ty dvě relé a pár dalších věcí tam furt svítí. Jde to nějak resetnout? HW reset to nemá, jen SW a ten mačkám furt

LT 3SA má automatický reset. Pokud svítí stále chyba, očekávál bych problém na čidle , jak už jsem psal.

hodnocení

*sok* tý jo, dík. Tak já to asi nechám plavat.

Snaha byla, prostě zapíšu závadu a v pondělí ať si to dořeší nějaký suprmachr *bezim*

Ano, na tohle volejte servisáka

hodnocení

3x

Co za tím máte, nějaké motory? Měla by to být tepelná ochrana, termistor.

hodnocení

ano, je za tím čerpadlo asi 3 kW řízené frekvenčákem.

hodnocení

0x

Kto nevie, co to je, ten sa v tom hrabat nema. Ak som pochopil, nie je to doma, ale v praci. V takom pripade na to vobec nesahat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]