Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otravné hlášky O2

Od: sasdax* odpovědí: 8 změna:

Ví někdo jak zrušit otravné hlášky O2 jako je "voláte do sítě O2", nebo něco jako "voláte do cizí sítě". Je to vždycky po vytočení telefonního čísla. Opravdu nepotřebuju upozorňovat kam volám. Když omylem volám někomu do zahraničí, tak to neohlásí vůbec nic.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arimas*
hodnocení

0x

jo tak tohle me taky vytacelo :D prinutila jsem se to nevnimat.. ja mam sice T-mob. ale je to prast jak uhod ...

podle me to nejde zrusit...*zed* jedine zavolat na infolinku a zeptat se operatora..

pavka76*

U T-Mobilu to jde i přes web: Můj T-Mobile / Služby / Služby sítě / Zamezení hlášky o operátorovi.

arimas*

wow diky prave jsem si to podle tveho navodu vyridila. stacilo tak malo *smich*

hodnocení

0x

Take me to stvalo a zrusil jsem to. Staci zavolat operatora a nekde to jde v hlasovem automatu vypnout. Pokud se Vam nechce hledat tak se nechte prepojit k zivemu operatorovi a urcite to prenastavi take.

arimas*

no tak super .. zitra okamzite deaktivuji *ua*

Arimas v dnešní době kdy lidi přechází s číslem k jiným operátorům to je někdy dobrá věc!.!.!

sasdax*
hodnocení

No já taky přešel od Vodafone k O2. Ale mě je fuk, že volám do jiné sítě. Je to dražší ale volat musím. Kdyby mě to jenom upozorňovalo že volám do zahraničí, tak bych byl spokojen. Ale aby mě O2 upozorňovalo na to, že volám do O2 se mi zdá šílené.

Jinak druhý dotaz: Jaké číslo se volá, abych se dostal na ten automat O2.

arimas*

*11 zo sítě O2 - paušály
*88 zo sítě O2 - Go
800 02 02 02 z jiných sítí v ČR
+420 800 02 02 02 ze zahraničí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]