Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak často posílá telefon operátorovi údaje rušení signalu

Od: karell odpovědí: 7 změna:
Jak často posílá telefon operátorovi údaje nějak často slyším ve sluchátkách rušení signálu někdy je to třeba 2 za 10 minut někdy až po půl hodině a to i když jsem pořád na jednom místě

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pocas hovoru telefon komunikuje so zakladnou stanicou nepretrzite.

hodnocení

0x
Posílání jakých informací máš na mysli?

hodnocení

0x

Asi nejde o sluchátka telefonu, že? Myslíte to krátké rušení, které se ovývá i z jiných audiozařízení, pokud někde blízko leží mobil.

Je slyšet, když se mobil hlásí do sítě. Aby síť věděla, kde mobil je, kdyby mu někdo volal.

karell
hodnocení

Ano jde o sluchátka telefonu mám tam nějaký poškozený kabel tak to jde na tom slyšet a ano myslím to krátké rušeni které je slyšet blízko audio zařízení

ml1
hodnocení

0x

Mě přišlo, že je to pravidělně v půlhodinových intervalech. Nezbývá než vypnout telefon, pokud si nepřeju být rušen (odrušit to nijak nejde, ruší to (byť o něco míň) i když je telefon dost daleko).

makak
hodnocení

0x
Nejde odpovědět, nedodal jste žádné relevantní informace.

karell
hodnocení

Jak často telefon komunikuje s bts protože se mi zdá že nějak často dochází k interferenci pokud vím tak hlásí polohu každou půl hodinu tak by mě zajímalo proč se to děje někdy i v kratších intervalech

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]