Dobrý den. Pořídil jsem settopbox alma 2820 A po náladě mi nenaskočí žádný program České televize všechny jiné fungují i dokonce polské i německé. dokáže někdo prosím poradit děkuji. Mates. doplněno 12.12.22 19:38: Pardon zapomněl jsem podotknout že bydlím pod Ještědem. A anténu mám pokojovou.
taky si myslím, že při dnešním jednokanálovém multiplexu se mu hádají vysílače, jenže pan tazatel neuzná za vhodné určit alespoň orientačně bydliště, natož jaký vysílač přijímá a jaké má další možnosti vysílačů..takže body máš..
Jelikož se většinou z jednoho vysílače vysílají základní muxy, viděl bych to také na blbý nápad s jednokanálovým muxem ČT. Anténa přijímá stejný signál na stejném kanále z více vysílačů, tím pádem s několika milisekundovým posunem a tuner z toho má tak těžkou hlavu, že neví co vybrat až nakonec je tma. Teď to už kluci anténářský trochu vyladili, ale běžně se mi stávalo, že síla i kvalita signálu 100% a najednou 0%, pak zase 100%. A tak pořád dokola. To se mi v Krkonoších míchá dohromady Cukrák a Votice. Takřka stejný směr, jen Votice o kus dál.
Anténa není nasměrována na vysílač s multiplexem ČT, nebo je tento vysílač dál, než dokáže daná anténa "dosáhnout". Případně má septobox nižší citlivost pro vzdálenější vysílače.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.