Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje tato DC zásuvka a konektor?

Od: postcd® odpovědí: 3 změna:

Konektor vede od adaptéru ECG OZ 124 K+B Progres a.s.

INPUT 100-240V~50/60Hz 0,6A max.
OUTPUT: 3.0V 0.8A made in China

V zástrčce se ulomily plechové trubičky, které se nasouvají na kovové trny v zásuvce.
Přemýšlím jak se jmenuje ta zástrčka a konektor abych se podíval zda bych koupil náhradní buď jen konektor a naletoval na kabel a nebo celý adapter. Šířka zástrčky je cca 1,2cm.
Napíšete prosím co mám hledat a nebou dokonce odkaz v obchodu?

Pokud by byl k nalezení celý adapter, tak jaká zhruba může být tolerance těch vstupních/výstupních hodnot? Jde o odžmolkovač, viz. typ výše..

Děkuji

Jak se jmenuje tato DC zásuvka a konektor?
Jak se jmenuje tato DC zásuvka a konektor? #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Teď tu byla diskuze o kabelu k holícímu strojku. Vpodstatě ten samí problém.

Adaptér s kusem kabelu a spešl konektor, který nápadně připomíná IEC C7 osmičku konektor, ale není to on

google.com/...

doplněno 10.12.22 15:18:

Tento je dosti podobný, ale napětí větší a výřez nemá trojúhelník jako ty, ale rovnou čárku, asi k vůli nezaměnitelnosti skrz napětí

ame.cz/...

hodnocení

Děkuji, ptal jsem se v asi 2 e-shopech a hledal na internetu a nenašel jsem, ani jak se konektor jmenuje. Obvykle mají akorát ty větší konektory se dvěma výřazy kde na druhém konci kabelu je klasická AC síťová zástrčka. Dokonce jsem ohlodal jeden takový IEC konektor aby se tam vešel ale neměl kontakt, takže jsem se zeptal na www stránkách výrobce produktu a přišla mi odpověď (info zavinnac mvsservis.cz) že mají náhradní adaptér za asi 250 Kč i s poštovným (to bude zase další čína). Nakonec jsem ustřihnul starý konektor, rozebral přístroj a přiletoval kabel napevno k desce plošných spojů (DPS) a otvor kolem kabelu zaplnil tavnou pistolí.

anoj
hodnocení

0x

3V a jen 0,8A? Tak maly vykon 3x 0,8 = 2,4 Watty? Dodrzet musite napeti 3V a proud muze byt = > 0,8 A

Ten samy konektor ma Philips holici strojek viz jine vlakno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]