Nejste přihlášen/a.
Vypínám ho na noc a leží v obýváku na stole. V noci ho nepotřebuji a navíc pak vydrží déle bez nabíjení.
Já mám přímo v napájení natavené, že se mobil ve 21:00 vypne a ráno v 5:00 zapne.
V noci mě nikdo neruší a déle vydrží nabitá baterie.
Proč by měl mobil zbytečně běžet, když jej k ničemu v noci neotřebuji?
Já jsem to připsal k tvému komentáři, jako souhlas - že to neděláš jen ty, ale i jiní (body dávat nemůžu).
Předpokládám, že tazatel si přečte i to, co je připsané k odpovědím. Nepíšu te tedy tobě, i když je to u tvé odpovědi, ale tazateli.
Na oběd opravdu ne, taky se mi to párkrát vymstilo, když se mi někdo dovolal v půlce oběda. Většinou ho na oběd ale nenosim stejně jako na záchod a na další místa. Není snadné se mi dovolat, ale kromě oběda a záchodu na ta další místa vede pevná linka, kterou potřební znají (a už docela dlouho zase funguje, jeden čas se ke mě nešlo dovolat zvenku).
Mobil vypínám jen při návštěvě divadla, kina, úřadů, lékařů a podobně. A hlavně když nechci, aby někdo otravoval. Baterii v něm mám za posledních 12 let teprve druhou, takže jí to očividně nevadí.
Že by se mi někdo chtěl podívat na zprávy mě neděsí, protože ho mám prakticky trvale v pouzdře na opasku. Navíc tam není nic, co by nemohl kdokoliv jiný vidět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.