Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Procenta baterie a nabíjení mobilu

Od: milanp® odpovědí: 5 změna:

U chytrých mobilů se zobrazuje procento nabití baterie.

Při jakém procentu mobil nabijíte? Čekáte, až je pod 10%? Nebo na nulu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
V autě za jízdy a vždy přes noc. Na nic nečekám, procenta neřeším, a nemám k tomu ani důvod. Ráno mám mobil vždy plně nabitý.
Jak už jsem napsal hodněkrát - mobil slouží mně, ne já jemu. Nebudu ho hlídat.

hodnocení

4x

Doporučuje se nenechávat mobil vybíjet pod cca 20%. Samozřejmě záleží, jak k tomu přistupujete, pokud potřebujete mít stále relativně moderní přístroj, tak je to zbytečná starost, mobil morálně zastará dříve než začnou být problémy s baterkou.

hodnocení

2x

Nijak zvlášť to neřeším...cca od 15-20% do 90-95%, jak to vyjde.

hodnocení

2x

Také jsem názoru že mobil má sloužit mě a né já jemu a otravovat se s ním. Proto ho nabíjím jednou za pár dní když má pod 50% (cca 3dny) a když na něj zapomenu nebo není čas nabíjet, tak klidně i okolo 15%. Nabíjím na zhruba 90%, ale když zapomenu a nabiji na 100% tak nevadí.

hodnocení

2x

Mobil mám sice úplně pitomý, ale procenta baterie ukazuje taky (na "dotaz"). Procenta nesleduju. Nabíjím občasně tak jednou týdně, když mě to zrovna napadne (volám málo). Většinou přes noc.

Na nulu se mi ho povedlo za posledních 10 let vybít akorát jednou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]