Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Filmy 8mm na DVD?

Od: stribrnak* odpovědí: 10 změna:

Zdravím všechny co sna d poradí,mám staré filmy 8mm natočené na starou kameru admira,poradíte někdo,jestli je možné z tohoto udělat třeba nový film a nebo jak ne to s přetočením třeba na jiný formátnebo na cd nevím si rady ,moc děkuji předem za radu Alena

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Skenování firmou bude hodně drahé. Bratrovi jsem natocil z plátna 4,5 h záznamu na kameru miniDV. Pro omezení blikání při vlastně nesynchroních snimcích jsem na kameře nastavil rychlost zavěrky 1/50 sec a přehodili jsme řemínky na promítačce. V PC jsem rychlost filmu snížil o 20%, aby pohyby byly realné. Synchronizace je celkem OK a blikání velmi malé. Upravil jsem kontrast, vylepšil vybledlé barvy a vysledek je lepší než originál.Pak jen sestříhat a na DVD.

stribrnak*
hodnocení

děkuji anechtěl by jste mě zkusit jeden filmík předělat je to asi 20minut

celp*

To Jura2.Kdyby jste to dělal komerčně jaká by byla cena díla?

Omlouvám se, bratrova promítačka se už rozpadá. Pomáhali jsme ji rukama. Je mi líto, já nemohu pomoci.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Kamarád to dělal tak, že film promítaný na stěnu natočil digitální kamerou :)

stribrnak*
hodnocení

ten film je pošlozený že ty čtverečky se už trhaj tak chceme ten film nák lépe zpracovat

hodnocení

0x

Existuje dost firem které se zabývají digitalizací videa.

stribrnak*
hodnocení

ale tu firmu právě sháním a nevím kde dík

celp*

Dobrý den.Zadejte do vyhledávače heslo:Digitalizace 8 mm filmů a máte na výběr. digitalnivzpominky.cz/...

stribrnak*
hodnocení

děkuji moc toto mi opravdu moc pomohlo,to je ono co jsme hledali spozdravem Alena

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]