Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny co sna d poradí,mám staré filmy 8mm natočené na starou kameru admira,poradíte někdo,jestli je možné z tohoto udělat třeba nový film a nebo jak ne to s přetočením třeba na jiný formátnebo na cd nevím si rady ,moc děkuji předem za radu Alena
Skenování firmou bude hodně drahé. Bratrovi jsem natocil z plátna 4,5 h záznamu na kameru miniDV. Pro omezení blikání při vlastně nesynchroních snimcích jsem na kameře nastavil rychlost zavěrky 1/50 sec a přehodili jsme řemínky na promítačce. V PC jsem rychlost filmu snížil o 20%, aby pohyby byly realné. Synchronizace je celkem OK a blikání velmi malé. Upravil jsem kontrast, vylepšil vybledlé barvy a vysledek je lepší než originál.Pak jen sestříhat a na DVD.
Dobrý den.Zadejte do vyhledávače heslo:Digitalizace 8 mm filmů a máte na výběr. digitalnivzpominky.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.