Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zámek aktivace apple

Od: mirek77 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den kamarad mi prodal iPad 3 generaci s iOS 9.3.6 a po restartu je tam zámek aktivace iCloud ten účet už nemá dá se to nějak smazat úplně? Nevím si rady jestli je nějaký program na to aby to smazal úplně

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím,

nějak úplně nejsem moudrý z dotazu "po restartu je tam zámek aktivace iCloud ten účet už nemá”...

Pokud je iPad odhlášený z iCloudu a potřebujete jen odstranit zámek aktivace - většinou čtyřmístný kod, tak lze přes iTunes (pro Mac i Win zdarma) smazat vše a nastartovat jako nové zařízení. Přijdete o všechna data v něm, ale budete mít v podstatě nový tablet.

Pokud je ale vázaný na iCloud, tak sice odstraníte zámek aktivace, ale dál vás to nepustí.

V tomto druhém případě jste si bohužel koupil těžítko na stůl.

ahoj*
hodnocení

2x

Jak nema ucet? A kam ho dal?

Ucet pravdepodobne nebyl jeho zejo? Nevi k nemu heslo. No tak smula.

Jedine snad sehnat nakupni doklad na toto seriove cislo a poprosit apple podporu...?

inspa*
hodnocení

2x

Jé, takových zlodějů už jsem viděl, co "zapomněli". Holt bude nutné, aby si kamarád vzpomněl.

funebrak
hodnocení

0x
Chlapi, nechci nic říkat, ale ne každej ie zloděj, já v pátek koupil od kolegy myslim I 6(můj 1.I), předchozí tel. jsem poslal s sms, mám tam asi akt. zámek, ale když byl za 1k a ojety jsou pry za 1500+ řekl jsem že ho beru i tak. Prý po kolegovi od bratra z práce a kolega prý už není zaměstnanec, ovšem telefon po něm zůstal neodhlášen. I kdyby akunou, tak ten zámek nějak vyndám.
ahoj*

Tak to chci vidět, jak ho vyndáš ;)

podle mě jsi vyhodil 15 stovek. tedy pokud nedoženeš původního majitele aby ti to odemknul

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]