Dobrý den kamarad mi prodal iPad 3 generaci s iOS 9.3.6 a po restartu je tam zámek aktivace iCloud ten účet už nemá dá se to nějak smazat úplně? Nevím si rady jestli je nějaký program na to aby to smazal úplně
nějak úplně nejsem moudrý z dotazu "po restartu je tam zámek aktivace iCloud ten účet už nemá”...
Pokud je iPad odhlášený z iCloudu a potřebujete jen odstranit zámek aktivace - většinou čtyřmístný kod, tak lze přes iTunes (pro Mac i Win zdarma) smazat vše a nastartovat jako nové zařízení. Přijdete o všechna data v něm, ale budete mít v podstatě nový tablet.
Pokud je ale vázaný na iCloud, tak sice odstraníte zámek aktivace, ale dál vás to nepustí.
V tomto druhém případě jste si bohužel koupil těžítko na stůl.
Chlapi, nechci nic říkat, ale ne každej ie zloděj, já v pátek koupil od kolegy myslim I 6(můj 1.I), předchozí tel. jsem poslal s sms, mám tam asi akt. zámek, ale když byl za 1k a ojety jsou pry za 1500+ řekl jsem že ho beru i tak. Prý po kolegovi od bratra z práce a kolega prý už není zaměstnanec, ovšem telefon po něm zůstal neodhlášen. I kdyby akunou, tak ten zámek nějak vyndám.
ahoj*
Tak to chci vidět, jak ho vyndáš
podle mě jsi vyhodil 15 stovek. tedy pokud nedoženeš původního majitele aby ti to odemknul
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.