Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čt1 - naladění kanálu

Od: alena* odpovědí: 8 změna:

Před 2 hodinami se mi ze seznamu kanálů ztratilo čt1 a čt3 a ani po opětovném ladění se nenaladí. Co může být příčina?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

Něco je špatně...protože jste nic potřebné neuvedla, jak typ TV, jaká anténa jaký vysílačchytáte atd..

alena*
hodnocení

Omlouvám se. Jedná o příjem přes anténu v RD, televize Philips smart, ale k internetu připojena není. Vysílač Praha, bydlíme na hranicích středočeského a královehradeckého.

petrm

ČT2, ČT24, ČT Sport fungují?

alena*
hodnocení

Ano čt2, čt24, čtDéčko fungují i čt sport, nejde pouze čt1 a čt3

111®
hodnocení

0x

pokud jdou ostatní na kaále 26 což je Multiplex 21 , zkusil bych na půl hodinky vynout TV ze zásuvky a pak po zanutí zkusil ručně naladit znovu kanál 26. Pokud to nezabere tak pak TV do továrního nastavení a nechat komplet naladit vše znova.

Máte jen tu jednu bednu? nebo více TV a dělá to jen na té jedné? pokud je možnost přenést TV na jiný vývod antény, začít tímto aby se vyloučila vada rozvodu i TV

alena*
hodnocení

Mámdvě bedny a na druhé to funguje a je to Philips taktéž, ale ne smart. Do továrního nastavení jsem dala a nic, ale vypnutá byla pár minut.

hodnocení

0x
Že vypadne komplet celý multiplex ČT je vcelku běžná věc. Může za to blbý nápad na jednokanálovou síť. Pak se míchají různý vysílače dohromady a tuner z toho má těžkou hlavu. Pak to vyřeší výpadkem a je vystaráno.
Ale že by vypadly jen nějaký kanály, to je novinka.
petrm

Vzhledem k tomu, že druhá TV funguje, ostatní kanály v muxu 1 také fungují, tal je jasné, že se něco pokazilo v TV. Už jsem se s takovým problémem setkal u settopboxu, pomohlo resetování. Nějak se pomíchaly identifikátory a názvy u kanálů, ale do toho, jak to funguje, nevidím. Ještě doplním, že jsem před laděním musel smazat seznam všech stanic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]