Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize LG 50UP7700

Od: lubosnovak odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, vlastním TV LG 50UP7700, odkaz zde: datart.cz/... a mám takový problém, že i když mám vypnutý časovač a i automatické vypnutí TV, tak se stejně na TV nejprve objeví hláška, že TV bude vypnuta za 5 minut a po uplynutí této doby se objeví hláška, že TV bude vypnuta za 1 minutu a pak se opravdu vypne.

Jakým způsobem mám tuto funkci deaktivovat.

Všem mockrát děkuji za rady a odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

Tak zkuste benu vypnout ze zásuvky tak na půl hodinky a po zapnutí nastavit znovu...možná zapomene i kanály..

karel556*
hodnocení

1x
Asi takhle: Nastavení: Systém: Eko řešení: Automatické vypnutí: nastavit na vypnuto.
Neplést si to s časovačem vypnutí.

111®
hodnocení

0x

máte vypnuto, nebo si myslíte že máte vypnuto, uložil jste nastavení? Foto by nebylo?

lubosnovak
hodnocení

Ano, několikrát jsem to uložení nastavení opakoval, ale i tak, každý den, pravidelně, kolem půl páté odpoledne se TV vypne.

Foto bohužel nemám.

hodnocení

0x

v tomhle připadě bych udělal tovarní nastavení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]