Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Redmi Note 8T - zmizel otisk prstu

Od: ka odpovědí: 3 změna:

Obracim se na vas s dotazem ohledne telefonu Redmi Note 8T. Znicehonic zmizela z nastaveni moznost overeni otiskem prstu, zkousel jsem test HW v telefonu prave na otisk prstu, ale selhal. Zkousel jsem i vymazat data aplikace otisk prstu, ale nepomohlo, reset take nepomohl. Vim, ze dalsi moznosti je tovarni nastaveni, vzhledem ke vsemu, co v telefonu mam, to je ale opravdu az posledni varianta. Nemate prosim tipy, kde by mohl byt problem a jak otisk prstu znovu zprovoznit? Dekuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x
Nech vyhledat aktualizace, vyčisti/optimalizuj Op.Systém a RESTARTUJ telefon(tím i O.S.). Tohle udělej klidně dvakrát, nic tím nezkazíš. Co čtu recenze, tak Xiaomi nemají dobrou softwarovou podporu (osobně bych si ani jeden z jejich telefonů nekoupil).

hodnocení

0x
Problém může být (a dost možná i je) na straně hardwaru a s tím jako laik doma nic neuděláte. Snímač otisku s mobilem vůbec nekomunikuje.
Pokud nepomohl restart, vypadá to tak.

Je to skoro na 100% tato popisovaná HW chyba. Já to řešil 2x - pokaždé vyměnili celý proužek čtečky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]