Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotel, termostat, porucha, signál, přijímač, karma, bpt21

Od: tomino* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, nastěhoval jsem se do nového bytu kde je karma ,která je napojena na termostat bpt21 společně s přijímačem viz foto. Bohužel ani po usilovnem snažení a pročítaní všech možných návodu jsem nepřišel na to jak daný problém vyřešit. Pokud se nastaví přijímač na man tak vše jde v pohode, pokud však na auto kde mám nastavený program tak se nic neděje. Přijde mi, že termostat neposila signál, nebo primač ho nebere. Nastala chyba kde svítilo cervene porucha coz z navodu by melo znamenat,že nebyl doručeny signal do přijímače. Za jakékoliv rady budu vděčný.
Kotel, termostat, porucha, signál, přijímač, karma, bpt21
Kotel, termostat, porucha, signál, přijímač, karma, bpt21 #2
Kotel, termostat, porucha, signál, přijímač, karma, bpt21 #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

3x
Přijde mi to jak "malá" nastavená teplota na termostatu-termostat nesepne a neodešle se signál. Naprogramuj ve všech šesti denních nastavitelných úsecích teplotu např. 24°C, aby termostat stoprocentně sepnul. Mohou být i slabé baterie, které "nepodrží/dostatečně nesepnou" kontakty relé v termostatu, ale zobrazí se ikona na displeji (výměň alkalické baterie). Osobně tyhle typy bezdrátových termostatů nemám rád(nespolehlivost, ovlivňuje se více podobných zařízení navzájem). Termostat se stejně časem položí na jedno místo a už se nepřenáší..
zhanna
Tež same ukazuje,a topení jen na půl funguje,a půl studené.
Kotel, termostat, porucha, signál, přijímač, karma, bpt21 #4

hodnocení

3x
Stáhněte si návod, proveďte RESET a znovu to nastavte. Mělo by se to spárovat samo, pokud ne, tak proveďte naučení kódu.
elektrobock.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]