Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil nemá Smart View,zrcadlení

Od: balatka® odpovědí: 12 změna:
Dobrý den,mám nový mobil SAMSUNG GALAXY A13,ale tento mobil nemá SMART VIEW,zrcadlení na TV.Takže se nedá prohlížet fotky a videa.Podle SAMSUGU ,ale má vzdálená zobrazení,více neporadil.Nevíte někdo jak to sprovoznit?.Za každou radu předem děkuji.Vláďa

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

2x

Máš tam alespoň Screen Share, Mirror Share možná Quick Share(přes wi-fi, v horní stahovatelné černobílé nabídce)?

olinl

Jinak klasika-propojit telefon přes kablík USB do televize..

Zrcadlení přes USB do televize? To jak? ;)
olinl

miki-měl jsem na mysli prohlížení fotek, videí z mobilu všeobecně..

makak
Klasicky, přes usb-hdmi hub.
Ale dnešní mobily už povětšinou neumí MHL, takže USB-HDMI je právě pasé ;)
Stejně tak si nejsem vědom toho, že by TV uměly pracovat s MTP či "přenos fotografií", proto se na to ptám ;) mobily už se dávno netváří jako "mass storage", takže ho TV pravděpodobně ani nenačte.
makak
Nevím co jsou to dnešní mobily,ale nové i starší mobily co mám k televizi/monitoru takto připojím...
hodnocení

QUICK SHARE tam je

hodnocení

Co mám nyní dělat,když QUICK SHARE tam mám.Díky
To je sdílení souborů mezi dvěma telefony samsung.neni to zrcadlení.
olinl

Údajně má být v telefonu místo "Share" funkce "vzdálená obrazovka" nebo "miracast"-to by mělo přenášet obraz

olinl

Pokud má tvůj levnější mobil funkci Smart Things-ta by na ten přenos do TV měla také fungovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]