Zdravím sháním nějaký notebook, který má nainstalovanou výkonnou dobrou VYPALOVAČKU. Na mém notebooku mám vypalovačku NERO EXPRESS ale už se mi pokazila. Chci si kopírovat dvd disky. Poradí někdo? Díky
Pletete si software s hardwarem. Nero Express je vypalovací program (software), místo kterého si můžete nainstalovat co chcete. Jestli se vám rozbila vypalovačka (hardware), tak se dá jednoduše vyměnit a můžete vypalovat dál. Klidně se stejným softwarem, nebo s jiným, to je na vás. Upřímně ani nevím, jestli nové notebooky ještě mívají DVD vypalovačky, protože 99% lidí je nepotřebuje a v notebooku zbytečně zabírají dost místa. Alza má v nabídce 2186 notebooků, DVD vypalovacku má prý jeden. Takže dnes jedině repasovaný starší notebook s DVD mechanikou, nebo vypalovačku externí. doplněno 29.11.22 19:26: Tak ne, je to chyba v katalogu, ani ten jeden, který udávají, že ji má, ji nemá
laky5577
Napsal jsem to blbě. Omlouvám se. Mám porouchany přímo SOFTWARE PROGRAM NERO EXPRESS. Takže co s tím?nová vypalovačka ( HARDWARE ) by pomohla? Ta nova vypalovačka má v sobě nějaký svůj program zabudovaný?
Pokud máte špatný program, stačí ho přeinstalovat. Buď znovu nainstalovat stejné NERO, nebo nějaký free (zdarma) program, který umí vypalovat taky. Já (v době, kdy jsem ještě sem tam něco vypaloval a měl vypalovačku) používal Ashampoo. slunecnice.cz/...
Vypalovačka v sobě žádný program nemá. Jen firmware na ovladač motorků serv a laseru, aby mechanika komunikovala standartně s každým PCčkem. Sama o sobě pálit ani číst neumí. Potřebuje počítač se softwarem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.