Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Rozbil se mi ovladač a mám doma univerzální dalkove-ovladace.heureka./... Televize ,je starý Samsung UE32D4000 mall.cz/... Půjde to nějak propojit a najít kod? Děkuji za odpověď.
Zkuste dalkove-ovladace.cz/... tam vám pošlou ovladač naprogramovaný přímo pro vaši televizi. Je to skoro levnější než univerzální ovladače. Mám od nich dvě ovládání a jsem spokojený.
Jinak na hledání kódů jsem používal girder ale znamenalo to mít funkční původní ovladač. Bylo to lepší než procházet kódy a čekat jestli televize zareaguje, to byl fakt vopruz. Girder je ale dávnou minulostí (vyžadoval sériový port PC, fungoval ještě ve Vistách a sedmičkách, ale tak 10 let jsem to nezkoušel).
Pokud umíte italsky (ještě je španělština), najděte si stránky výrobce ( meliconi.com/... ) a tam naleznete potřebné. Mám také jeden ovladač meliconi a nějak jsem to tehdy z té italštiny rozluštil, ale funkce learning jsem opravdu nedal a smířil jsem se s tím, že někteá tlačítka nefungují. Ten můj měl mít ještě nějaký upgrade přes zvukovou kartu, ale kromě odkazu na mobilní aplikaci jsem k tomu žádné další údaje nenašel. Hlavně šlo o to, že má veliká tlačítka (jmenuje se Senior něco).
A tak se zkouším prodrat na cme.it/...
a výsledek je
SAMSUNG
apparato TV
UE 32D4000
FULLY 8 RC
USO CODICE
TV 1648
Zkuste to, jinak se prokousávejte těmi stránkai meliconi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.