Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak propojit univerzální ovladač s televizí?

Od: hankas® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.

Rozbil se mi ovladač a mám doma univerzální dalkove-ovladace.heureka./... Televize ,je starý Samsung UE32D4000 mall.cz/... Půjde to nějak propojit a najít kod? Děkuji za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ml1
hodnocení

2x

Zkuste dalkove-ovladace.cz/... tam vám pošlou ovladač naprogramovaný přímo pro vaši televizi. Je to skoro levnější než univerzální ovladače. Mám od nich dvě ovládání a jsem spokojený.

Jinak na hledání kódů jsem používal girder ale znamenalo to mít funkční původní ovladač. Bylo to lepší než procházet kódy a čekat jestli televize zareaguje, to byl fakt vopruz. Girder je ale dávnou minulostí (vyžadoval sériový port PC, fungoval ještě ve Vistách a sedmičkách, ale tak 10 let jsem to nezkoušel).

ml1
hodnocení

2x

Pokud umíte italsky (ještě je španělština), najděte si stránky výrobce ( meliconi.com/... ) a tam naleznete potřebné. Mám také jeden ovladač meliconi a nějak jsem to tehdy z té italštiny rozluštil, ale funkce learning jsem opravdu nedal a smířil jsem se s tím, že někteá tlačítka nefungují. Ten můj měl mít ještě nějaký upgrade přes zvukovou kartu, ale kromě odkazu na mobilní aplikaci jsem k tomu žádné další údaje nenašel. Hlavně šlo o to, že má veliká tlačítka (jmenuje se Senior něco).

A tak se zkouším prodrat na cme.it/...

a výsledek je

SAMSUNG

apparato TV
UE 32D4000

FULLY 8 RC

USO CODICE

TV 1648

Zkuste to, jinak se prokousávejte těmi stránkai meliconi.

hodnocení

0x

Malo by to fungovat, Samsung je rozsirena znacka. Musite podla navodu k novemu ovladacu bud zadat kod televizie alebo, ak to ovladac vie, nechat ho vysielat kody v uciacom rezime a stopnut, ked sa TV zapne.

hodnocení

Ten kod právě neumím najít a sám ovladač vysílat neumí :)

Je tam v krabici navod? Alebo odkaz na web s navodom?

hodnocení

Ten ovladac je take stary a navod nemam.

karel556*
hodnocení

0x
manualypdf.cz/...
tady je nějaký návod.
hodnocení

Děkuji, návod jsem našla a nějak se to povedlo,ani nevím jak :)*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]