Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač - mokré vysávání

Od: karelvarel odpovědí: 4 změna:
Dobrý den sháním ať přes internet nebo osobní odběr v Ostravě a okolí kdyby měl někdo zkušenost ale samozřejmě si klidně objednám něco z Prahy nebo podobně. Sháním něco na způsob tepování prostě nanesu chemii ,vydrhnu kartáčem nebo podobně a pak nějaký stroj na čalounění, koberce a podobně. Především mě zajímá jestli má někdo s tímto zkušenost nebo má někdo podobný stroj doma. Hlavně mi tu neposílejte nesmysly na bázi parních čističů prostě stroje které jsou úplně k ničemu. Přidávám orientační fotku co hledám.
Vysavač - mokré vysávání

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

futra
hodnocení

0x

Na www.novy-hradek.cz v rubrice Firmy - úklidová firma Květinka je kontakt na paní co tímto čistí již roky.

karelvarel
hodnocení

Vy jste z textu dotazu pochopil že hledám firmu nebo někoho kdo se specializuje na čištění a úklid?

riva
hodnocení

0x

Roky používáme na mokré vysávání Zelmer aquawelt plus vysavace.heureka.cz/....

Má to dvě nádoby - jednu na mycí roztok a druhou záchytnou. Ale když je potřeba, tak je jednodušší s kýblem a kartáčem koberec/čalounění vydrhnout a vysavačem odsát kapalinu. Je to těžké, takže přenášení mezi patry je na chlapa. A záchytná nádoba je dost malá (hlavní využití je jako bezsáčkový vysavač), takže se musí často vylévat.

Na čalounění by asi posloužil stejně nějaký levný vysavač kapalin + kýbl s kartáčem.

hodnocení

0x
Máme podobný od od Sencoru. Jako jo, ono to nějak promývá, ale pokud to nemá kartáčovací hlavu, tak se člověk kartáči stejně nevyhne. A že by to šlo nějak super rychle, to se taky říct nedá. Navíc se při poctivějším čištění cca každý jeden m2 musí doplňovat čistící roztok a ylít špína. Za mě je to jen o málo snažší, než to ručně vykartáčovat pěnou, a pak vysát jakýmkoli vysavačem na vodu s úzkou hubicí. Ale manželka si ho nemůže vynachválit, ručně koberce drhla spíš ona, s tímto to dělám já. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]