Nejste přihlášen/a.
Omlouvám se za zobrazení původního dotazu.
Byl napsaný v odstavcích a po uložení jsem ho nezkontroloval. Teď vidím, jak to příšerně vypadá, když se to samo změnilo v nějaký blok. Ještě, že tam zůstal alespoň interpunkce.
Děkuji za odpověď.
Je to tam podobně, jak ukazujete na fotkách. Je to za informací "Nespojeno" v závorce.
Neviděl jsem to, ptotože je to maličké a šedé. Aby to bylo čitelné, musel jsem zvýšit jas. Asi záleží i na to, že já mám světlé zobrazení a na tmavém by to bylo vidět lépe.
Vaše rada mi pomohla se v tom zorientovat, děkuji.
Ke kontaktům můžu a mám i u jednotlivých kontaktů jména stažená z internetu (na př.: "Pepa je právě na drátě, chce s tebou pokecat a proto volá tě ..."). Ale pokud není číslo v kontaktech, tak má základní vyzvánění.
U jednotlivých SIM jsem možnost nastavit vyzvánění nenašel. Kdyby to šlo, bylo by to fajn.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.