Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na kterou SIM kartu bylo vyzvánění?

Od: mobil* odpovědí: 7 změna:
Zdravím zdejší rádce.Mám mobil Xiaomi Mi Max 3 ve kterém mám 2 SIM karty od různých operátorů.Někdy mě jen velmi krátce prozvoní neznámá čísla. Potřeboval bych zjistit přes kterou SIMku to prozvonění bylo, ale nikde to nemůžu najít. Hovor přijatý nebyl a je v seznamu jako zmeškaný. Když nevím o koho jde, tak zpět volat nechci - byla to jen o velmi krátká prozvonění a kdyby volající měl zájem se mnou hovořit, tak by počkal až hovor přijmu.Dá se, prosím, v mobilu najít, přes kterou SIM kartu bylo prozvánění?Za rady předem děkuji.
doplněno 24.11.22 11:59:

Omlouvám se za zobrazení původního dotazu.

Byl napsaný v odstavcích a po uložení jsem ho nezkontroloval. Teď vidím, jak to příšerně vypadá, když se to samo změnilo v nějaký blok. Ještě, že tam zůstal alespoň interpunkce.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
A vy v historii hovorů nemáte zobrazeno, o kterou SIM se jedná?
Na kterou SIM kartu bylo vyzvánění?
Je to samozřejmě i u zmeškaných hovorů
Na kterou SIM kartu bylo vyzvánění? #2
mobil*
hodnocení

Děkuji za odpověď.

Je to tam podobně, jak ukazujete na fotkách. Je to za informací "Nespojeno" v závorce.

Neviděl jsem to, ptotože je to maličké a šedé. Aby to bylo čitelné, musel jsem zvýšit jas. Asi záleží i na to, že já mám světlé zobrazení a na tmavém by to bylo vidět lépe.

Vaše rada mi pomohla se v tom zorientovat, děkuji.

111®
hodnocení

0x

A nemůžete si nastavit různá vyzvánění na SIM karty?

mobil*
hodnocení

Ke kontaktům můžu a mám i u jednotlivých kontaktů jména stažená z internetu (na př.: "Pepa je právě na drátě, chce s tebou pokecat a proto volá tě ..."). Ale pokud není číslo v kontaktech, tak má základní vyzvánění.

U jednotlivých SIM jsem možnost nastavit vyzvánění nenašel. Kdyby to šlo, bylo by to fajn.

Samozřejmě že to jde.
Já to mám v nastavení - zvuky a vibrace - zvonění.
Přepnu nahoře na SIM 2, zruším zaškrtnutí Použít nastavení SIM 1 a nastavím si co chci na druhou SIM.
Na kterou SIM kartu bylo vyzvánění? #3
mobil*
hodnocení

Tak i tohle si mi, díky vašim radám, podařilo přenastavit.

Čest dobrým rádcům a ještě jednou děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]