Přátelé, poradíte nějaké ucházející drátové špunty do uší za rozumný peníz? Nepotřebuju žádný hifi level, ale zas nechci nekvalitní šunt. A rád bych něco pohodlného, co mi za deset minut neotlačí uši(= ne ty celoplastové šílenosti)
Za málo peněz vcelku pěkně hrají Sony MDR-EX15 a jsou tak malá, že ani vleže na polštáři o nich nevíte. Někomu může vadit, že jsou celkově subtilní a i kablík je tenký. Dobře hrály i levné špunty Philips SHE3590, ale už se hůř shání, on ten sektor už má vrchol za sebou. Dají se i Maxell vyšší řady, které občas vyprodávají v Tesku, ty jsou takové masivnější a se silnějším kablíkem. Ale to je jen k těm levným sluchátkům, do 200..300 Kč, které beru jako spotřebák a které mi osobně stačí. doplněno 24.11.22 13:46: Mám je doma u postele, pokusím se večer kouknout. Ona ta větší tlouštka nemusí být zárukou větší odolnosti, víc záleží, jak je uvnitř provedeno lanko a ten vyztužující provázek. A protože ty Maxelly mám jen v posteli, tak nevím, kolik vydrží, jen že zvukově špatné nejsou. Naopak ty tenké Sony tahám po kapsách měsíce. Taky ušly Baseus H04 z Alíka. Já teď tak nějak spotřebovávám zásoby po synech, kteří přešli na bezdrátová.
Uvítal bych spíš nějaký robustnější kablík. Ale kouknu na to. V tesku jsem zrovna byl a nic moc tam neměli. Nějaké daewoo bych teda neriskoval Ty Maxely jaký typ? Díky za tipy.
Jj, díky. Taky mám snad patnáct let špunty z mp3 přehrávače creative, vcelku tenký vodič. Jsou zvukově ok, ale je to ten tvrdý typ. Po chvíli prostě nepříjemně tlačí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.