Dobrý den, chtěl bych si pořídit zastřihovač vousů, který by fungoval ze sítě když by odešel akumulátor. Chtěl bych se poradit jestli tento model bude fungovat i pouze ze sítě? lidl.cz/... Děkuji
Tohle směroplatnně těžko zjistíte. Na Heurece můžete položit majitelům dotaz, zda jse strojek při připojeném napájení vůbec zapnout, to je první podmínka.
Tím bych si nebyl tak jistý. Mám něco podobného a ten při nabíjení nefunguje. Je úžasné, když vám dojde baterie ve chvíli, kdy máte upravenou půlku xichtu a pokračovat můžete až za několik hodin. To určitě vymyslel ňákej "inženýr".
Svačinko, netvrď to tak jednoznačně! Můžeš doložit své tvrzení?! V odkazu se píše: Doba provozu: CCA 60 min Nabíjení: cca 90 min Solidní výrobce by se v návodu k svému výrobku pochválil, že bude fungovat i jen na síť. A doba provozu by byla podle potřeby, ne pár desítek minut. Měl jsem, mám, i chlapi v rodině měli a mají mašinky od různých výrobců. Nikdo z nás si nepamatuje, že by některý z těch nabíjecích fungoval jen na síť.
Dobrý den, máte pravdu, nejspíš by to výrobce uvedl i v popisku, protože to asi každý strojek neumí. Ale tento zastřihovač vousů by to podle popisku měl umět, že ano? Akorát by musel být přímo ve stojánku? To mi nejde do hlavy jak bych se s ním pak holil že sítě? lidl.cz/... Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.