Nejste přihlášen/a.
6x
Pokud to nemusí být odpojitelné, tak to opravuji tak že si zjistím polaritu a na odizolované drátky nalisuji dutinky(musí jít zasunout úplně na těsno do zdířek na adaptéru) a potom to celé zaliju lepidlem např. tavnou pistolí
Nebo druhá možnost: opatrně nožíkem rozřezat tu koncovku cca v 1/3 a na vnitřní konec té vidličky drátky přiletovat, potom nějak zalepit
2x
Ked vidim tu tenku dvojlinku a napis outdoor, z bezpecnostnych dovodov by som to odniesol do zberneho dvora. Smejd to bol, este ked to fungovalo. Pokial trvate na oprave a ta vidlica je zalisovana alebo zlepena, tak len opatrne rozrezat a opat zlepit.
To mozno, ale nikde nie je garancia galvanickeho oddelenia od fazoveho napatia. Pokojne moze byt medzi tymi vodicmi 12 alebo 48 voltov, ale ak to je cele spojene s fazou, stale to je nebezpecne voci zemi. U Cinana nik nevie, ako to ma vnutri spravene.
Pro Petera! Tento oddělovací zdroj je typizovaný pro venkovní zapojení ( osvětlení, čerpadla fontánek atd.) a nedávno jsem ho rozřezal a je krásně udělaný a je v něm transformátor s mechanickým oddělením samostatných cívek tak jak je pro bezpečnostní zdroje vyžadováno a je i velmi pečlivě zalitý lakem...
0x
Já to opravil stylem opravy prodlužky. V půlce to střihnul a jednu půlku zapojil. Pokud to fungovalo, tu druhou část znovu na půl atd. Při třech svítících kusech mě to přestalo bavit.
doplněno 20.11.22 10:36:
Jo takhle, sorry, já to špatně pochopil, neviděl jsem problém v tom, že to vyjelo ze zástrčky, já myslel, že to nesvítí, bo je to poškozené někde ve světlech...![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.