Nejste přihlášen/a.
Pohodové víkendové dny přeji.
Syn si velmi přál pro studium dobrý tablet - po různých porovnáních a diskusích jsem zakoupil Lenovo Tab P11 Plus. Ptal jsem se na poradně přímo poradce Lenova, který mi sdělil, že se dá připojit jakákoliv BT klávesnice. Tu klávesnici "součástí obalu" jsem zavrhnul okamžitě - nechtěl jsem řešit otlačení obrazovky ani aby to tahal pořád s sebou...
Hledám klávesnici bez numerických kláves - krátkou, malou, ale českou. Ideální je cena do 1000,- a tichá. Už jsem se téměř rozhodl objednat Logitech K480, ale oproti jedné kladné recenzi na jednom portále je najednou spousta negativích info v jiných... jednou nefungují klávesy, podruhé vadí hlučnost, někdo má potíže s CZ ...
Má někdo zkušenost a doporučí tu pravou klávesnici?
Děkuji!
Není to přímo doporučení nějakého typu, ale raději bych sáhl po drátové klávesnici. Co jsem měl bezdrátové myši (Logitech) a klávesnice, tak do dvou let "zlobily"+řešit baterie. Možná hloupá otázka-proč nutně bluetooth?
nedokážu si představit tablet s drátovou klávesnicí - ale pokud existuje drátová - zřejmě USB-C s vlastním napájením AAA - pak s tím problém nemám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.