Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Set-top-box Tesla TE 300

Od: jkriz odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, zhruba před třemi měsíci jsem starším rodičům pořídil zmíněný set top box Tesla te 300. Chtěli zrušit satelit. Naladil jsem jim pozemní stanice a uložil je na pozice od 1 do 30,podle těch na které koukají. Vše fungovalo asi 3 týdny,poté mi sdělili, že se jim ztratili z uložených pozic některé programy a a to balíček programů Prima. Když jsem jim to opět naladil a seřadit,tak jim zase nějakou dobu fungovalo. Po nějaké době mi opět sdělili, že se jim z uložených pozic ztratli programy Nova. Ostatní programy zůstaly na svých pozicích. Tak jsem stbox dal do tovarniho nastavení a zase jsem jim naladil vše znovu. Dnes jsem přijel k rodičům a zase jim nejde balíček Nova. Nevím co je špatně, proč některé programy drží na zvolených pozicích a některé programy mizí. Na anténu jede pres dalsi stpbox ještě jedna televize a tam je vše v pořádku, bez problémů. Je to na výměnu set top boxu? Nebo něco dělám špatně?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrm
hodnocení

3x

Zkuste prohledat nastavení, zda tam někde není nastavena automatická aktualizace dostupných stanic a případně ji vypnout.

olinl

..dal bych bod.. Vypnutím automatického vyhledávání(aktualizací) vysílacích programů(stanic) by potíže měly ustat..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]