Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ,
pořídila jsem si druhý telefon a nechce se mi stále přendavat sim kartu z jednoho telefonu do druhého. Prosím, poradíte mi někdo, jestli je možné a popř. kde, sehnat druhou simku se stejným číslem - určitě nebudu používat oba telefony najednou, vždy bude jeden vypnutý - , v o2 mi paní nabídla druhou sim kartu, ale měla by jiné číslo, nebo sim kartu se stejným číslem, ale za poplatek 300,- Kč měsíčně, to se mi nevyplatí. Prosím, je nějaká šance, sehnat druhou sim kartu se stejným číslem jako teď mám? Stačila by mi klidně i dobíjecí koupená v trafice, ale to asi nejde.
Děkuji za odpovědi.
´svého času to u vody šlo normálně.stačilo zajít ke ,,kiosku,,vody v globusu a druhou se stejným číslem udělali na počkání.stačilo zadat nějaké heslo zesmlouvy při zakládání smlouvy. jestli to funguje ještě i dneska nevím a jak to je u O2 vůbec ne.jediné co jsem na netu našel je -
O2 Duo SIM karta SMART
O2 nabízí tzv. Duo SIM kartu SMART. Pořízení je zdarma, ale za používání platíte 114 Kč/měsíc. Na druhé SIM není podporován např. GSM Banking, který funguje jen na hlavní kartě.
T-Mobile Twin SIM karta
Také u T-Mobile je druhá SIM placenou službou, stojí 118 Kč/měsíc a pořízení je rovněž zdarma. Operátor uvádí, že na obou SIM kartách jsou dostupné všechny služby včetně speciálních.
Vodafone DvojSIMka
Vodafone je jediný síťový operátor, který vám běžnou SIM nejen zdarma vymění za dvě se stejným číslem, ale nic neplatíte ani za jejich používání.
ale za poplatek 300,- Kč měsíčně, to se mi nevyplatí,
ale kdeže, poplatek u O2 je 114,- Kč měsíčně - to se vám již vyplatí? Je to jiná simkarta a má spřáhnuté MSISDN s primární... takže teoreticky by mohly chodit SMS a hovory na obě simky současně
na rozdíl od Vodafone, kde jde o čistý klon (stejné IMSI), kde jde v síti jen jedna z nich.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.