Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou odesílat maily z iphonu

Od: jarinht® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,mám iPhone SE.Na tomto telefonu mám vše nastaveno,volání,zprávy a příjem mailů mne funguje normálně,jen nemohu odesílat maily.Nevím,kde jsem udělal chybu v nastavení,a proto prosím o radu.Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pravděpodobně email nemáš na Gmailu nebo Microsoftu, ale někde JINDE, třeba na seznamu. Tam se odesílací server musí nastavit ručně!

Pravděpodobně je tedy Chyba v SMTP serveru. Musíš tam vyplnit jméno, heslo, SMTP, a šifrovací protokol. Tyto údaje si získáš U tvého poskytovatele emailové služby (schránky). Ty údaje jako jméno a heslo jsou úplně stejné, jako pro příjem pošty, akorát nastavíš Hostitel SMTP.seznam.cz zatrhneš SSL a port je 587

Pokud potřebujete podporu Apple zařízení, tak volejte po-pá 8-17h rovnou na tuto bezplatnou tel. linku Apple: 800 700 527

hodnocení

0x

Jsem u Seznamu, nic jsem rucne nenastavovala a maily odesilat jdou. Mam iPhone 13.

Nastavení se ti načetlo z předchozího staršího iPhonu přes iCloud zálohu?

někdo ti ten účet přece musel nastavit :)

A to přes úplně spodní tlačítko JINÝ...

Stačí jen vyplnit úplně stejné jméno a heslo jako pro IMAP, ostatní bude už možná před vyplněno?

Nejdou odesílat maily z iphonu

Jojo, načetlo se mi to z předchozí 7. Sama jsem to,pravda, nenastavovala, udělal mi to zeťák.

hodnocení

Mám doménu tiscali a vše jsem si nastavoval ručně.Vše je OK aý na odesílání mailu.

Jak říkám, nastav si SMTP:

napoveda.tiscali.cz/...

Tohle už je staré: home.tiscali.cz/...

17.11.22 12:48
Nejdou odesílat maily z iphonu #2

hodnocení

SMTP mám nastaveno dle návodu,snaží se to připojit,kolečko se točí,ale bezvýsledně.Zkoušel jsem to se zabezpečením port 465 i bez port 25 a nic.Tak nevím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]