Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám starou TV a kabelovku.
Již delší dobu okoukávám nové TV a satelity ale jsem zmaten, prodejcům nevěřím protože ti v horní ulici pomlouvají ty v dolní ulici a naopak jde jim jen o prodej. Tak sem si vždy říkal až se TV rozbyje budu to řešit.
Včera se mě ale TV porouchala a oprava prý cca 2500,-
Proto jsem se rozhodl se zeptat zde protože.
Věřím že zde mě poradí obyčejní lidé bez ohledu na svůj prospěch.
Když už tak by jsem chtěl TV s fullHD prý je nejlepší obraz samozřejmě když budu mít blue ray disky a nebo od kamarádů půjčené filmy v této kvalitě občas i hry na TV přes PSX3 a pouštění filmů přes notebook.
Po té by jsem také rád si zakoupil satelit aby jsem nemusel každý měsíc platit 500 kabelovce.
Satelit na který by jsem mohl mít až 3 TV nezávysle na sobě přepínat (tak asi 3xsettop box).
Děkuji s pozdravem Afro
Proč chcete platit za něco co nevyužijete? Ve ful HD rozlišení nevysílá žádná TV stanice.Kolik přehrajete blue ray disků?
TV s rozlišením HD jsou přece jenom levnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.