Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV full HD + HD satelit nevím co?

Od: afroman* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám starou TV a kabelovku.

Již delší dobu okoukávám nové TV a satelity ale jsem zmaten, prodejcům nevěřím protože ti v horní ulici pomlouvají ty v dolní ulici a naopak jde jim jen o prodej. Tak sem si vždy říkal až se TV rozbyje budu to řešit.

Včera se mě ale TV porouchala a oprava prý cca 2500,-

Proto jsem se rozhodl se zeptat zde protože.

Věřím že zde mě poradí obyčejní lidé bez ohledu na svůj prospěch.

Když už tak by jsem chtěl TV s fullHD prý je nejlepší obraz samozřejmě když budu mít blue ray disky a nebo od kamarádů půjčené filmy v této kvalitě občas i hry na TV přes PSX3 a pouštění filmů přes notebook.

Po té by jsem také rád si zakoupil satelit aby jsem nemusel každý měsíc platit 500 kabelovce.

Satelit na který by jsem mohl mít až 3 TV nezávysle na sobě přepínat (tak asi 3xsettop box).

Děkuji s pozdravem Afro

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Doporucim vam Full HD LED Sharp. Muzete si jednorazove zaplatit test 114 lcd a plazmovych televizoru na strankach D-test. Ze satelitni techniky Mascom. Parabolu a LNB na dve druzice s vystupem pro 4 prijimace, protoze si nejsem jist jestli delaji i pro tri. Pro vas samozrejme HD prijimac a pro ostatni televize podle potreby. Karty Skylink nebo CSlink. Prodavaji cele komplety, ale to by vam myslim nevyhovovalo. R.

lubikopr*
hodnocení

0x

Proč chcete platit za něco co nevyužijete? Ve ful HD rozlišení nevysílá žádná TV stanice.Kolik přehrajete blue ray disků?

TV s rozlišením HD jsou přece jenom levnější.

alf*

ne?

ceskatelevize.cz/...

nova ná tuším také HD

raadek*
Budoucnost je HD. Sportovni prenosy atd. Proto jsou prijimace tak levne. A co 3D HD? LCD take konci, protoze Sonaci uz maji prvni OLED. R.
alf*

HD již je a budoucnost má. S tím OLED bych to zatím tak dobře neviděl, Sony má 11" mrtvolku (předvedli tedy nedávno něco 24") , aktuálně se snaží LG nabízí 15" za 2000 eur. Na OLED pro masy si ještě pár let počkáme.

hodnocení

0x
Tak v současný době již určitě FullHD. Jen asi budeš muset koupit tři satelity, ke každý telce jeden.

hodnocení

0x

Settop boxu (satelitnímu tuneru) se můžete elegantně vyhnout tak, že si koupíte TV, která má tento tun et již zabudovaný. Pak jen stačí zapojit kabel od paraboly přímo do TV.

Zvládají to třeba tyto TV:

soan.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]