Zdravím všechny. Kdysi jsem dostal použité domácí kino, nemám k tomu návod a teď bych ho chtěl zapojit . Nikde na netu jsem nenašel Český návod. Vůbec se v tom nevyznám . Byl by tu někdo ochotný mě polopate říct jak to připojit k TV prosím? Asi bych to používal jen 2.1. Děkuji Kino je onkyo ht-r340, TV je thomson 40FW3323.
Na nejjednodušší propojení s tv,potřebujete AV-receiver s HDMI. Pokuď máte na tv výstupní cinche,tak to z nich můžete zapojit. Některé tv mají analogový výstup jen z tunerů,z aplikací(např.youtube) NE. Pokuď má tv scart,můžete vytáhnout analogový zvuk z něj nebo ze sluchátek... Kolik investuje do převodníku a zda bude fungovat,toť otázka. AV-receiver 5.1 s HDMI stojí asi 6.tis.Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.