Nejste přihlášen/a.
Zrovna nyní,kdy ho budu potřebovat se zableskl a vypnul,takže je po něm? Jedná se o ruční šlehač,hnětač a tyčový mixér v jednom. Už zmizely opravárny,ani nevím,co s tím je a jestli to mám hodit do červeného kontejneru.Díky
Takže se opravují jen spotřebiče se zárukou a tzv.prodlouženou zárukou(=/nový výraz) a není to ani v místě bydliště,že bych je uprosila.Ty šlehače,co jsem viděla v Datartu se mi vůbec nelíbily,spíš připomínaly pneukladiva,to,co mám nahoře je vyhovující co do tvaru/váhy držet nad mísou,než se vyšleháúvyhněte.No nic zklamání,díky.Něco musím najít.
Dneska se nevyplatí některé spotřebiče opravovat. Pamatuji dobu, kdy se ze sběrných dvorů z Německa tahali spotřebiče a šikovní kutilové je spravovali a ti šikovnější je prodávali. Mám z té doby elektrický gril, který měl jen upálený konektor.
Podivovali jsme se, proč to někdo neopraví a vyhodí. Dneska se to vyhazuje i u nás.
Plánované zastarávání, jiný název pro "kazítka"neboli ku... tady. Možná pomůže pochopit, že není možno vždy přesně určit to ku..., v některých přístrojích jich může být i více...
Ještě dodám
Říká se, že výrobci dávají do přístrojů něco, co způsobí, že se ty přístroje po čase pokazí. Ideálně hned po záruce. Lidově těmto sabotérům říkáme kurvítko. Něco podobného máme i ve svém myšlení, proto se často chováme dost hloupě.
Náš mozek si z několika informací okamžitě domyslí zbytek. Jenže tyto myšlenkové zkratky se občas "nestrefí". Pak najdeme smysl tam, kde není. A z jasných faktů vytvoříme naprosto špatné závěry.
Týká se vás některý z následujících bodů?
Máte problémy ve vztazích?
Řešíte často minulost?
Trápí vás hněv nebo lítost či pocity viny?
Přemýšlíte, co vám nejvíce brání v tom, abyste se posunuli dále?
Máte problém soustředit se na důležité věci?
Necháte se občas napálit při nákupech?
Máte někdy problémy se sebeovládáním?
Zabýváte se nedůležitými, ale líbivými věcmi?
Stresujete se v práci?
Nemůžete někdy usnout a spát?
Proflákáte někdy čas v práci?
Trávíte příliš času na internetu nebo sociálních sítích?
Pokud na cokoli odpovíte ano, máte v hlavě kurvítka.
Běžné elektrospotřebiče se již dávno neopravují, u některých to ani nejde (nejdou rozebrat). Navíc jsou v nich často nainstalována "kurvítka", která omezují jejich životnost (často těsně po záruce). Je to proto, že výrobce potřebuje prodávat nové a nové. Kam by přišel, kdyby si každý koupil spotřebič, který ho přežije. Hlavně, že mají všichni plnou hu.u ekologie!
Takže buď šikovný kutil, nebo ten kontejner.
Neeee, ve skutečnosti je nový výrobek díky masové produkci levnější, než individuální cena lidské práce včetně shánění náhradního dílu. I kdyby náhradní díl stál 1,50 Kč, typicky vyschlý kondenzátor, no tak se to nevyplatí. Jenže běžný člověk, třeba starobní důchodce, nemůže pochopit, že jen takové sehnání součástky nebo nafasování součástky ze skladu, pokud by to zabralo třeba 30 min., tak jen tohle stojí třeba 200 Kč časového nákladu.
Protože nové šlehadlo stojí 290 Kč bez DPH a za to vám přece nikdo přístroj 2 hod. rozebírat balit testovat a opravovat nebude, to nejsou ani režijní náklady natož nějaký zisk, nájem, ...
přístroje se opravovaly v době, kdy hodnota (nového) přístroje versus hodinový příjem člověka, byl v jiném poměru!
Ale to vůbec nebrání tomu, aby si tazatel sám ten výrobek opravil, pokud k tomu má znalosti a čas. Většinou je to snadné (po rozebrání výrobků je často na první pohled patrno, co shořelo) a většinou to zvládne i průměrně zdatný člověk, akorát že na tom nechá spoustu hodin hledáním dokumentace na YouTube apod. Na druhou stranu aspoň o tom natočí video a další už to mají o dost lehčí
Kdepak kurvítka, to bylo před 20 lety, dnes je celý design dimenzovaný na 25 měsíců, říká se tomu řízení jakosti (anglicky Quality Control). Při opravě pak nestačí vyměnit jedno kurvítko, ale elektrospotřebič je složený převážně jenom z kurvítek. Mnohá kurvítka jsou těžko napadnutelná, výrobce to prostě dimenzuje akorát (nebo jen tak tak), namísto toho, aby to předimenzoval jak se to dělalo dřív. Není tedy jen jedno kurvítko, ale jde o součinnost mnoha kurvítek, která zajistí potřebnou životnost (po dobu záruky), ale ne o moc víc. Ať už jde o mechanickou nebo eletkrickou konstrukci, celé je to navržené, aby to v rozumném procentu přežilo záruku, dál už to nikoho nezajímá a je žádoucí, aby to odešlo co nejdřív po záruce.
Na jednu stranu jsme na tom celkem dobře, spotřebiče jsou poměrně levné, ale na druhou stranu jakákoliv závada je fatální (se všemi ekologickými důsledky). Vyprávěl mi kolega, co byl v Indonézii, že tam jsou nejen opravy bot a deštníků (to jsme mívali i u nás, destníky se už dávno neopravujou, boty nevím, na vývěsním štítu to pořád je), ale taky opravny propisovaček a zapalovačů. Zapalovač by u nás nikoho nenapadlo opravovat, ani neznám někoho, většinou se ani neplní. A propisky, do těch už ani náhradní náplň skoro neseženete. Natož aby to někdo opravoval.
ml1 - v Brně je několik opraven deštníků a náplně do propisovaček různých typů lze koupit v každém větším papírnictví.
@milancukrar... já bych ti to klidně ukázal, ale nevím, zda se pochopíme.
Třeba napajecí zdroje (pračky, myčky, lednice,parní čističe, televizory,...)
Na desce plošných spojů osadí kondenzátory o kapacitě třeba 1000M/16V/85C.
Většina je osazena těsně vedle sebe a u chladiče polovodičů (tranzistorů), které produkují velké teplo.
Zadek televizoru má mnoho prázdného místa a deska zabírá 10% onoho místa, kde je na desce vše natěsno, protože je prostě levnější stejnou desku aplikovat do různých úhlopříček (velikostí beden).
Místo toho, aby součástky měli rozestup a součástky produkující teplo byly na desce nejdál od kondenzátorů a blízko ventilačních otvorů, tak to nacpo na sebe a mnhody tak, aby stoupající teplo z chladičů, šlo přes celou desku a celou jí nesmyslně prohřívalo a ničilo.
Neprospívá to ani pájeným spojům ROHS bezolovnaté pájky, které rychle degradují. A hlavně to vysychá ty poddimenzované kondenzátory na 85C, které lze vyměnit za 1000M/25V/105C na větší maximální napětí a větší pracovní teplotu. Vyschlé kondenzátory nebo nefunkční pájené spoje znefunkční zařízení.
Toto je hlavní kurvítko dnešní elektroniky.
Dále pak plastové šasí LCD televizorů, kdy stačí ťuknout rožek a praskne mnohdy i displej, protože výrobce se snaží o bezrámovou konstrukci na design, kdy je displej uvnitř těsně s okrajem. Vypadá to hezky a při malé nehodě si výrobce mne ruce, že prodá novou TV.
Pračky mají zase nekvalitní ložiska z číny, kdy rychle odejdou a výrobce je schválně už nedává do ložiskového domku, aby výměna těchto ložisek obsahovala demontáž bubnové vany a rozřezání flexou + svaření plastové vany při zpětné montáži. Nedá tam po obvodu šrouby a těsnění, aby to bylo rozebíratelné.
Je to levnější na výrobu a dražší na opravu, takže logiku kup a vyhoď to má skvělou.
To jsou ona kurvítka. Tam není součástka, která by cíleně zařízení ničila. Kurvítko je zařízení samo o sobě, jak je blbě navržené.
@milancukrar... zde je vidět, jak chladiče přímo lemují kondenzátory a ty nafouknuté už jsou vadné. Přímo je zahřívají jak solárko, aby je zkur*ily a aby to nebylo málo, tak jsou mnohdy od nekvalitního výrobce a na nejnižší maximální pracovní teploty, aby nebyli odolné, což je většinou 85C.
ale to není kurvítko, které přístroj poškodí po záruce...takže montují nekvalitní kondíky, které vydrží záruku a pak ne...
To by chtělo informovat odbornou literaturu...
Ale každý má právo věřit, čemu chce. Nedávno mi "někdo" dával info, že kurvítko je součástka, která počítá, kolikrát se přístroj zapne a po určitém počtu zapnutí poškodí jinou součástku. O tom jste slyšel?
@milancukrar... není nic jednodužšího, nežli upravit FW v mikroprocesoru zařízení.
Moc mě nezajímá řešit slovíčkaření.
Kurvítko z nás elektroniků chápeme všici stejně. Použité součástky na hraně funkce.
Svůj televizor jsem opravil kondíky panasonic na 105C předimenzované a už složí 10 let. Přitom od nového přestal jet po 3 letech. Používám ho ovšen už jen jako monitor
@milancukrar... typický spotřebič, který počítá zapnutí jsou akumulátory notebooků nebo tiskárny.
Akumulátory Li.ion mají deklarovanou životnost, aby je spotřebič nepřebíjel a nebyli nebezpečné. přesto je možné vadný akupack rozebrat a vytřídit dobré články, které ještě v aku nářadí jedou pár let bezproblému. Tam jde o bezpečnost.
Další počítačkou je tiskárna na inkoust, kdy pod tiskárnou je plsť na zásobování odstříkaným inkoustem. Ona si totiž musí před tiskem učůrnout a pročistit hlavu. To je to rachotání a ježdění hlavy po zapnutí každé inkoustové tiskárny. Na internetu je spoutsa návodů, jak toto počitadlo resetovat a nahradit odstříkávaní třeba hadičkou do petky.
Třeba Epson.
Stále nevěříš? Nevadí...nejsi v obraze... ale hoax to není.
Takže existuje nějaký seznam kurvítek, co ve kterém přístroji je? A proč český kutil to neobjeví a nepředělá?
@milancukrar... český kutil dnes neexistuje.
Lidi nešli s dobou. Nerozumí digitální elektronice. Už to není jako vyrobit sekačku na trávu z motoru z pračky. A lidi z oboru, kteří umí jsou buď líní a za práci si nechají dobře zaplatit u jinejch, takže si klidně koupí tiskárnu jednou za rok a nebo se kouknou na youtube a nápad okopírují sami. Viz. můj odkaz na video.
Vždy hledají nejsnažší cestu. Upřímě mě třeba tohle kutilstvý nebaví, protože kvalita výrobku je mizerná po všech stránkách. Šmejd je to od šasí, přes šroubky po letování, přes součástky až po kurvítka (třeba to počitadlo ve FW procesoru tiskáren)
Kdyby bylo třeba kvalitní šasí třeba kávovaru a po mechanické stránce vše perfektní a odolné, tak oprava nekvalitní elektroniky za vylepšení by se oplatila a i bavila.
Ale kutit na šrotu... to nebaví snad nikoho. Možná nějaké koumáky či děti. Já takto od 6 let pořád něco rozebíral a koumal a pak do koše a nechal si z toho jen něco.
Př.: Třeba opravit LCD monitor EIZO nebo Viewsonic cenu má. Opravit Sencor nebo LG cenu nemá. To je ztráta času bez elánu. Nebo autorádia. Rád zachraňuji a odkodovávám OE rádia do VW třeba Alpha,Beta,Gamma a už i umím na některých ve FW v eepromce vymazat chtění na kód, aby se zapla po připojení do sítě (což se hodí jako radia v garáži, kdy zapneš centrální elektriku a hrají). Ale rozhodně by mě nebavilo opravovat či renovovat nějaké spotřební šmejdy z aliexúpresu a podobně zanček Sencor,atd... to je ztráta času a bezhodnoty. Tam ty TDA koncové zesilovače chrastí a jsou strašně zvukově nekvalitní nežli OE rádia, které kopírují renomované firmy jako Grundig, Blaupunkt, Technisat a dělají pod jejich licencí svoje OE rádia do aut. To cenu má.
Rozhodně bych neopravoval jak tazatelka šlehač, kde asi prdne poddimenzované tenké ozubené kolečko převodu. Dříve byla třeba mosazná. Dnes plast a ještě ztenčený a mnohdy třeba i konzistence materiálu co časem degraduje a křehne. pak rupne náporem tlaku převodů a je po šlehači. Taky typické kurvítko. Ale vyrábět ozubený převod do takového čínského sr*če je opravdu ztráta času a pokud je to zakázka, tak rozhodně je čas vykoupen penězi, jinak podnikání nedává smysl těchto opraven. Ale koho to baví a má doma 3D tiskárnu, tak ať si hraje, když má moře času.
Ta volba je vždy. Ale chtít to po druhých je nesmysl v případě běžné spotřební elektroniky.
český kutil dnes neexistuje.
musím nesouhlasit, páč mám kamaráda od dětsví, kutila, šikulu, talentovaného kutila. Mohl bych napsat romány, co vše opravil, kde jiní přestali stačit. Spolu dělíme mechaniky na opraváře a výměnkáře. Výměnkář vezme desku a vymění za jinou, a opět další za jinou, nežli stroj funguje. Kdežto můj letitý kamarád "kuchne" věc, hledá jak to funguje, aby zvítězil nad hmotou a opravil.
Příklad, ve stroji ve Fotolabu, japonský stroj, servis stále vyměňoval desky a stále neopraveno. Dva dyn hledal dle schématu, až sbastlil cosi a stroj fungoval...
Nedělá to pro prachy, páč to nikdo nezaplatí, ale pro kámoše a hlavně pro svoji radost z vítězství.
Jeho soused, technik z JCB ho vozí, kde neuspěje..
Bohužel věk a nemoci již toto neumožňuje a takových 5-8 let již toto nedělá..
Jen pro pobavení, že takový člověk existuje..
@milane, ale to je ještě tvá generace (bez urážky). O Vás kutilech se psali romány před revolucí a přežívate dodnes jako šikulové. Což je chválihodné a cením si toho.
Já myslel dnešní člověk jako třeba já 30 a mladší děcka. Můj bratr například nevyvrtá ani pořádně hmoždinku, aby držela a přitom ještě stihne spálit vrták, protože co je příklep?...
Pokud ho ta oprava uspokojuje, tak je to super. Já jsem spíš donucen si to opravit sám podobně jako ten kamarád, ale abych spíše ušetřil a měl peníze na své uspokojení . Momentáně mě uspokojuje rekonstrukce ložnice.
007cz... má logiku kupovat výrobky ETA, když se nedělají u nás, ale lidi je kupují, protože jejich rodiče měli Etu 40 let?
Má logiku kupovat laciné výrobky s nevalnou kvalitou? Když známe kurvítka? Stejně to lidi kupují. Jestli rychlovarná konvice vydrží 2 roky a stojí 400kč, tak to lidi koupí i za tu cenu než aby kupovali nerez konvici třeba za 1500 a vydržela jim třeba 10 a více let.
A teď fakt. Na tu konvici za 1500 nejsou náhradní díly (třeba horní víčko s pružinou nbeo bimetal do vypínače. To u konvic odchází. Tak proč kupovat něco, když na to nejsou díly, když za 2 roky koupím zas šunt ve funkčním stavu a novej bez voního kamene a špíny (viděl jsi někdy konvice v zaměstnání, jak jsou opatlané ve spojích jak od čuňat?). Lepší novou i za cenu šuntu.
S tím výrobci kalkulují. Prodeje kjsou, takže jim to funguje.
Přinejmenším, posledních cca..20 let, se lidem vtlouká do hlavy termín "Spotřební zboží"
Tak jakou v tom chcete hledat logiku, prostě zboží, výrobek odejde po záruční době, no a lid si poslušně pujde koupit novej.
" Vždyť je to jen spotřební zboží".
Pozor, podle EU parlamentu se tomu neříká se kurvítko ale "Plánované zastarávání"
Gumídku, mladíku, .
Vůbec mi neuráží označení naše generace, dokonce občas mi to dělá i dobře. Páč nežli něco vyhodím, kuchnu o, proč to nejde. Občas to i opravím, ale již ne vždy. Naposledy jsme s kámošem selhali na výborné elektrocetrále, našli závadu, chtěli v Jičíně koupit náhradní díl, ale ten stál 80% ceny.
Takže kuchneme díl a najdeme co konkrétně je špatné. Bohužel všechny součástky, odpory, integráče, kondíky, byly zality v silné vrstvě pryskyřice a nenašli jsme způsob, jak se dostat k dílům, jak rozpustil pryskyřici. Nakonec jsem to prodal dále, jako motor k něčemu...
Video bylo OK, moc děkuji a přeji jen hezké a klidné dny.
Vaše generace W byla super i u žen. Téměř všechny vychované k vedení domácnosti a vaření.
Dnešný ženy generace Y-Z jsou spíš přerostlá děcka čučící do mobilu, uratící poslední korunu za blbosti a líná jak pra*e.
Takže ve směru zručnosti, vážení si hodnot, výchově a pracovistosti jste nejlepší generace .
tarak... takové hledám. Ne zlatokopky co se jen vezou a skákaj v posteli.
ooka... znám. Dokonce byl na čt2
Klucí, náhodou jsem dnes narazil na Vaši diskusi o kvalitě výrobků a kurvítkách. Osobně nejsem zastáncem názorů, že výrobci montují do svých výrobků nějaká kurvítka záměrně. Čímž ale nezpochybňuji to, že kvalita může být, u shodných druhů výrobků rozdílná. Já už se považuji za elektrikářského "nestora" a to nejen odborně, ale i věkem. 7 křížků už mám docela dost překročených. Ale už v dobách komusystému jsem opravoval, třeba automatické pračky Tatramat, u kterých odcházely třeba díly na mechanických programátorech a zejména jejich smaltované plechové vany, které korodovaly u výtoku do čerpadla. A u spotřebičů ETA, nebo i dalších výrobků, bylo tehdy celkem výhodné, opravy provádět. Když se vezme, na příklad, tehdy cena automatické pračky Tatramat 351 (přední vkládání), tak ta, pokud si dobře pamatuji, stála 6800,- Kčs. Což představovalo cca skoro 2-3 měsíční platy. A cena práce opraváře byla do 20,- Kčs/ 1 hodina. Cena ND byla rovněž celkem OK. Existoval totiž SCÚ - státní cenový úřad, který limitoval ceny a většinou nepovolil nějaké extrémní předražování, jako se to děje dnes. Pak se oprava vždy vyplatila. A v porovnání dnes, cena srovnatelné automatické pračky se pohybuje i na úrovni 6800,- Kč (zřejmě i rovněž vzhledem k tomu, že se většina vyrábí v Asii, kde je cena lidské práce nesrovnatelně nižší, než u nás), tedy vzhledem k dnešnímu průměrnému výdělku u nás, v porovnání s tehdejším, za desetinu i méně tehdejší ceny. A cena hodiny opraváře bývá i kolem 500-700,- Kč za hodinu, A cena ND je kolikrát tak vysoká, že v součtu se oprava, ani této pračky, mnohdy nevyplatí. Pokud tedy nejde o nějakou "banální" opravu (vyhřáté spoje vodičů a pod.) což ovšem nikdo, bez demontáže, neví. A rovněž nejsem zastáncem názoru, že "značka" zaručuje kvalitu. To už rovněž dávno není pravda. Osobně se setkávám se spotřebiči "neznačkovými", které fungovaly dlouhá léta a se "značkovými" , které se poškodily i v záruční době. Ale z výše uvedeného mohou dnes "profitovat" domácí opraváři, kteří si jsou schopni poškozené spotřebiče opravit sami. Důležité ale je, aby byli dostaečně odborníky a neohrozili svými "opravami" někoho na životě (což se u těchto spotřebičů může snadno stát). Což je i můj případ, kdy jsem si z vyhozených spotřebičů, z volně "přístupných" elektrokontejnerů, dovybavil jak domácnost, tak chatu i mobilheim na zahradě. Od vařičů, varných konvic, mixerů, domácích pekáren, různých vysavačů (i robotických) a i mnoha ručního nářadí, čerpadel a.t.d.. A mnohdy šlo opravdu o opravy docela jednoduché. A poslední příklad. V současné době jsem řešil opravu 7 let staré myčky nádobí své dcery, kdy stál vadný díl, modul řízení -elektronika (starý byl zkraty neopravitelný) 4000,- Kč. Nakonec jsme koupili ale raději myčku novou, v akci a za 6500,- Kč. Mělo by význam takováto oprava? To jsou ty "paradoxy".
No není to tak přímočaré s tou cenou.
Vem si myčku na úrovni Volva s kvalitou dílů a nedal by jsi výměnu motoru, když se ti oplatí koupit v chudé výbavě s nevalnou kvalitou Dacii.
Někdy se oplatí i ty 4000, když je kvalitní stroj a výhledově dalších 10 let provozu.
Já bych spíše řekl, že kvalita je dána v určité míře konstrukcí a pak v kvalitě a přístupu výrobce.
Jo a ještě dodatek ke Tvé předešlé reakci. Hochu (pokud Ti tak mohu říkat ) na Dacii mi "nešahej"!
Osobně jsem totiž provozoval, už v dobách dávných, Dacii 1300, tuším že to byl původem Renault 13. A měli jsme ji 15 let a bylo to auto perfektní a bezproblémové. Já jí říkal "malá volha". Pohodlné, rychlé, bezpečné a nenáročné na údržbu. Pak jsme měli dalších 15 let Škodu Felicii, která sice nebyla také špatná, ale s tou Dácií se moc srovnávat, zejména co do pohodlnosti, nedala. Na a tak, po dalších 15-ti letech, kdy jsme se opět rozhodovali co koupit, a taky vzhledem k tomu, že máme chatu v kopcovitém terénu a příjezd lesem, tak jsem řešil nějakou čtyřkolku. A tak jsme nakonec koupili opět Dacii, tentokrát Dustra 1600, ještě atmík, 4x4. A je to už dalších 9 let, co jej máme a nikdy jsem toho nelitoval. Pohodlné, tiché, rychlé, nenáročné, bezproblémové a v terénu a i v kopcích na sněhu, bez konkurence. A to jsem v životě projel mnoho jiných aut, jak služebních (v dřívějšívh dobách od Trabanta, přez veškěré Škodovky, až po Volhu 24 a Tatru 613) a v současnosti i soukromě "teréňáky" Jeep Cherokee a i jiné. Takže to jsou ty zkušenosti, které jsou mnohdy podstatnější, než informace čerpané z cizích zdrojů. Čož svědčí o tom, že ne vždy opovrhované a kritizované, rádoby "znalými", je relevantní a pravdivé. A to se týká v podtatě všeho.
Zdravím a přeji hezký den.
Někdy před dvaceti lety jsem opravoval kuchňský robot z dvacátých let minulého století. Majitelce bylo skoro devadesát. Vyměnil jsem jednu oběhanou ocelovou planžetu, vyměnil mazivo a měl před sebou dalších sto let, pokud se podaří nahrazovat uhlíky v motoru. Nebo se příliš nezmění sítové napětí.
U dnešních výrobků často narážím na problém nevhodné volby třecích dvojic. I když dnes máme tribologii, vědu, která se problému věnuje, na vysoké úrovni, je to vcelku k ničemu, protože se jejích výsledků nepoužívá a empirické poznatky minulých století jsou zapomenuty. A tak máme v hypermoderní budově nadnárodního koncernu designové kliky dveří, ale zbytek mechanismu, navržený asi taky designerem. A tak se ocelová střelka v kombinaci s ocelovým protikusem ve futru zadírá, musí se permanentně mazat a pokud ne, dveře se nezabouchnou a po měsíci provozu se zámek odšroubuje nebo šrouby prasknou.
No, já mám v baráku brano zámky z osmdesátých let, a ta Střelka se postupně v průběhu pár let rozpadla. Prostě to bylo z nějakého kovu, nejspíš litina říznutá, Že se to prostě rozpadlo a všechny až na jeden málo užívaný odešly, praskly!
no a dveře zůstali zabouchnuté a nešly otevřít, skvěle.
copak můžeme chtít po nějakých Kovo firmách (tehdy Brano), aby používali poznatky vědeckého výzkumu?
pro olin-olyn? Tak to je nebezpečně tragické,tak přesně jsem zůstala na wc,ten zobáček zavírací se vytočil napříč a já zůstala na WC šílená,že někdo přijde za mnou až na vánoce ...chvili jsem se smířila,že tam umřu,lehla jsem si na dlažbu a pak mě chytl záchvat sebezáchovy a kovovým stojánkem na role toal.papíru jsem mlátila do dveří tak dlouho,až to povolilo.Zámečník mi řekl okamžitě vám přijdu vyměnit všechny zámky,materál je a byl špatný.
Dobrý den, jak již tu psal někdo přede mnou, cena práce servisního technika + další náklady na jeho "provoz" (nájem prostor, energie, dopravné, apod.) jsou tak vysoké, že se oprava nevyplatí ekonomicky, asi by nikdo nedal za opravu mixéru v ceně 700kč jen za opravu 1500,-. Autorizovaný servis může pomoci, ale týká se to spíše novějších věcí. Levné výrobky (cca. +- do 1000kč) jsou opravdu vyráběny na limitu, co se týče výdrže, tzv. přežít záruku.
Toto je najmä pre Milanacukrára,lebo chcel vidieť to kurvítko. Fotky sú z vrtacieho kladiva Bosch profesional. Tie štyri výčnelky na tej hriadeli prenášajú všetok točivý moment pri vrtaní s príklepom alebo bez neho. Dostali sa mi dve do ruky na opravu,kde chyba bola rovnaká. Náhradný diel stojí len cca 8 €, no ak sa poškodí aj ložisko v tej skrini,kde je uložená tá hriadeľ,tak ložisko sa ako samostatné nepredáva,len s celou skriňou za cca 55 €. Nové vrtacie kladivo stojí cca 230 €. Keďže v skrini sa môžu nachádzať špony od poškodeného dielu,tak sa všetko musí umyť a namastiť znova pred montážou.Dať to do servisu je nerentabilné. Hriadeľ vľavo na foto je nová.
asi si každý představujeme "kurvítko" jinak.
To co popisujete je nerentabilní oprava poškozeného dílu.
Nie Milane,ten diel je poddimenzový a navrhnutý tak,aby sa zodral,všetky ostatné prevody sú konštrukčne silné,len to jedno miesto je slabé.
Třeba tak, že ten konec se čtyřvýstupkem na začátku stopky pomocí kterého se unáší pohyb hřídele, není zakalený. Zuby ho vymačkají a únava materiálu ho otrhá. Stejně jako drát, který 40x ohneš tam a zpět a pak praskne.
chlapci, ale to je poddimenzovaný díl, (možná), ale ne kurvítku. To pak jsou kurvítka všude a ve všem, páč všude se něco porouchá..
No, já mluvím o tom samém. Pokud je konstrukčně něco poddimenzováno, což se občas stane, pak je výrobek problémový. Ale nejde podle mne o záměr výrobce, ale o nedostatek v návrhu konstruktéra. Pokud už uvádíte i konkrétní případy, tak takový poměrně velmi problémový byl (a u starších aut ještě je), olejové mazací čerpadlo u vozů WV Sharann, Pasat a příbuzných, z dřívějších let. Bylo osazeno ve vyvažovači a z jeho silné hřídele se závažími napojeno čerpadlo tenkou hřídelí, s vadně navrženým a provedeným přechodovým spojem (hřídelka k čerpadlu vsunuta do hřídele vyvažovače, tuším že na tisícihran (přesně už si to nepamatuju, opravoval jsem to před třemi lety). Po ujetí cca 100-150 tisíc km, skoro u většiny těchto vozů, došlo k "ojebání" toho tisícihranu a čerpadlo přestalo mazat. A pokud to řidič zavčas nezaregistroval, tak vylágroval motor a turbo.Stalo se totiž i mé dceři na Sharanu. Ale stačila pak poměrně velmi jednoduchá úprava tohoto spoje a bylo po problému. V servisu jí tu hřídel sice upravili, ale zase, při zpětné montáži, nedotáhli ozubené kolo náhonu vyvažovače a motor se "kousl". Taky "kurvítko"? Servis reklamaci ale neuznal a verdikt zněl - výměna motoru, motor zadřený, výměna. Předpoklad, i s bazarovým motorem, 40 tisíc. Ne "kurvítko", ale kur.y.Nakonec jsem ale pod auto lehl sám, sundal šály na klice a ojnicích a zjistil, že motor je OK, pouze ty ozubený kola na vyvažovači jsou grogy a zahryznutá. Přes bazar jsem sehnal starší dobrá ozubená kola, vyměnil a celá oprava stála 3000,- Kč, včetně výměny oleje. Tož takto to na světě chodí.
Pane Bohumile, souhlasím s Vámi.
Ale nejde podle mne o záměr výrobce, ale o nedostatek v návrhu konstruktéra
Konstruktér má daný rozpočet. Nemůže kupříkladu udělat pojistkovou skříň s pozlacenými kontakty, protože je to prostě nejlepší a nejtrvandlivější řešení.
Pak by i Citigo stálo kolem milionu korun.
Když se bavíme o extrému.
Podle mě konstruktéři um mají.
Nejtěžší je zkloubit kvalitu za rozumnou cenu, kdy se dělají kompromisi.
Podle mě kurvítka jsou, když se jde až na samotné dno za tyto kompromisi na hranu funkčnosti, kdy sebemenší přetížení znamená silně znatelné opotřebení součástek což se hodí do krámu ekonomiky stylu kup a zahoď.
Když si totiž všichni koupíme pračky s velmi odolně navrženou konstrukcí, tak výrobce pojede výrobu 10let a pak pomalu zkončí, protože všem budou stále sloužit až dosmrti. Nové už nikdo kupovat nebude, protože staré budou stále v bezvadné kondici.
Proto je nežádoucí od konstruktéru vyrábět nesmrtelné stroje a je žádoucí, aby se rozumně provozem poškozovali. To je ono pojem "kurvítko" dle většiny.
Milane a myslíte,si,že tí konštruktéri,nekonajú na príkaz výrobcu,kedže sú v spoločnom podniku? Stačí jeden príkaz: Navrhnite niečo,aby to časom odišlo,no nie v záruke alebo tesne po nej, aby to neškodilo značke. Zoberte si len také ložisko v práčke,čo stojí pár korún,no je zacvaknuté v púzdre tak,aby nešlo vymeniť a to nevravím o zalisovaných bubnoch.
Navrhnite niečo,aby to časom odišlo,no nie v záruke alebo tesne po nej, aby to neškodilo značke
Není takový konstruktér, aby věděl to, co po něm chcete..
no nie v záruke alebo tesne po nej
jak může vědět, kolik toho kdo použije, kdy se to má rozbít...
To je jen Vaše idea, ale tak to určitě není.-
Milane, máme to marný, marný. Někoho přesvědčit se zkrátka někdy nepodaří. A tak : "kurvítka byla, jsou a budou." Vždyť nakonec je aspoň možné poruchy na něco a hlavně na někoho svést. Staří mají zkušenosti, mladí mají iluze. To bez urážky kohokoliv.
A to nejen co se týká spotřebičů a zařízení, ale v podstatě co se týká všeho. A nemohu si, v dnešní době, odpustit invektivu i na naši současnou politickou atmosféru.
Bohumile, já jen vím, jak by každý rád sdělil, že v tomto výrobku konkurence namontovala toto, což je jasně doloženo, že toto poškodí výrobek přesně podle zadání. To je po skončení záruky. Jak si mnozí myslí. ale nic takového není, páč by to konkurence již ukázala..
jak může vědět, kolik toho kdo použije, kdy se to má rozbít...
Milane, na to jsou testy, kdy se cyklus opakuje. Většinou to dělá robot několikrát a měří se míra opotřebení. Třeba i jen pocitem technika nebo podle zvuku v případě dveří.
To je rovnou lepší to udělat celý nekvalitní,ne?
Odpovím já. Celý nekvalitní to nejde k vůli bezpečnosti. Proto u aut jsou brzdy, pásy, karoserie bez kurvítek kvalitní, ale třeba lak na karoserii je co nejteční k vůli úspoře a elektropřístroje mají kvalitní izolace a obaly či pojistky.
Kávovary musí mít kvalitní konstrukci, aby se nepřevrhla a neopařila uživatele. Ale třeba ojebou zapínací tlačítko, kde použijí titěrný mikrospínač s omezeným počtem zapnutí (cyklů), atd...
Je to profesionálny stroj,ktorý musí niečo aj vydržať,ak by bol nekvalitný celý,tak by sa firme rozbil hneď a u podnikateľov je dôležitý čas,aby ten stroj pracoval a nie, aby behal po servisoch,hoci záručnych.
Milý pane Slavco, "Je to profesionálny stroj,ktorý musí niečo aj vydržať"
Tento profi stroj si koupí firma, která s ním pracuje denně.
Tento profi stroj si koupí firma, která s ním pracuje 2x týdně.
Tento profi stroj si koupí firma, která s ním pracuje 1x za měsíc
Kdy se které firmě pokazí stroj Vašim uvedeným kurvítkem?
Děkuji
.
Díky za článek,
Pavel Vlach, technik v servisu, některé věty rozporuje, ale každý má právo věřit tomu, čemu chce.
Když po záruce odejde výrobek od firmy Razdva, koupíte opět od stejné firmy, nebo raději od firmy Třipět?
Raději zkusím firmu třipět. Ale nepamatuju si, že bych po záruce stále něco kupoval. Kupuji kvalitní výrobky a ty co mám, tak opravuji. U spotřebičů do 1000kč je mi to jedno.
Pane Gumidku, máme stejný názor, koupím u jiné firmy. Jestliže firma dá do svého výrobku kazítko, tak lidi koupí konkurenci.
Osobně nemám zkušenost s kazítky. Že se výrobky nedělají na desítky let jako dříve, to je i dobré. Když byl servis levnější, mělo smysl opravit. Dneska, když zjistění závady, doprava servismana je drahá položka, tak se vyplatí koupit novou, lepší...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.