Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vlastním Notebook Dell Inspiron 15 5000 (5593) a potřebuji k němu připojit dva externí monitory. Notebook však nemá USB-C tudíž jeden monitor připojím přes HDMI a potřebovala bych poradit, jak připojit i ten druhý. Samozřejmě aby se na každém monitoru dalo pracovat zvlášť a pouze se nezrcadlili. Můžete mi poradit nejlevnější variantu? Moc díky
Pokud mas alespon USB 3, muzes se pripojit pres vhodnou dokovaci stanici. Pokud ale port neni napojen na grafickou kartu, budes potrebovat dokovaci stanici s grafickym cipem. Graficky vykon bude v takovem pripade samozrejme do jiste miry omezeny.
Vhodna muze byt napr. Dell D3000.
USB 3 tento notebook má 2x, o dokovací stanici jsem něco četla, nicméně taky vím že je to drahá záležitost. bohužel nevim jak zjistit jestli je port napojen na grafickou kartu našla jsem taky že existuje redukce kdy do usb se zapojí kabel který má rozdvojku dvou HDMI, někdo psal že monitor na to poběží zvlášť, někdo na to napsal že se bude pouze zrcadlit, tak bych potřebovala někoho zkušenost, nechci zbytečně investovat téměř 6tis, kdyby to šlo třeba za 500,-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.