Nejste přihlášen/a.
Prosím, poraďte...Mám Motorolu typ w270 a už nějakou dobu se ho snažím propojit s počítačem (mám windows XP Professional, verze 2002, service pack 3). S telefonem jsem nedostala žádný software a v návodu je, že by se měl chovat jako flash disk...ale asi to potřebuje nějaké ovladače. Potřebuju Motorola tools popř. jaké? Nebo ještě jiné ovladače? Nebo je potřeba koupit paměťovou kartu micro SD? Nemáte s tím někdo zkušenost? Děkuju.
Pokud Vám jde o nahrání třeba MP3 do telefonu, bude zapotřebí koupit paměťovou kartu, dle toho, jaké Váš MT podporuje a poté stačí pouze připojení přes kabel propojit s PC a mazat či vkládat vše, co MT podporuje.
Pokud chcete třeba zálohovat kontakty do PC nebo nahrát novější software, bude zapotřebí software přímo pro MT Motorola.Já mám pro Nokii Nokia PC Suite.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.