Nejste přihlášen/a.
Vybírám televizi 43palců na chalupu-mám wi-fi, Skylink a PODA IPTV. Vybírám mezi LG 7000, Samsung7092(ale nemá Bl) a TCL 735. Máte někdo zkušenost hlavně s TCL-cena solidní, kvalita? Děkuji. AK
Pochopil jsem, že chválíte TCL? PODA si za aplikaci ůčtuje 30,-Kč/měsíc. Pokud je to převlečené SledováníTV, tak by to mělo fungovat standartně a zdarma. Někdo při koupi přemýšlí, hledá to nej pro něho a další přijde do obchodu, podívá letmo a koupí. Tak nevím, jestli těm druhým je líp. Asi ano, protože zboží je ažaž.
Omlouvám se, že ještě píšu. Dnes jsem byl v EW, měli puštěnou TCL 43C735 a vedle LG 43UQ8000 a bohužel značný rozdíl v obrazu ve prospěch LG. Tak už fakt nevím. Ještě zkusím jiný elektromarket. Za info k PODĚ děkuji-jsem jejich dlouholetý klient a nemůžu si vůbec stěžovat.
Máte asi kus pravdy, ještě zkusím jíný market, ale vcelku jsem nahlodaný na tu LG, v Mall teď za dobrou cenu. TCL ještě dám šanci, pikud bude vystavena. Bohužel nikdo jiný sem info nedal.
Tak jsem si prošel všechny požadavky na tv. Vzhledem k tomu, že nejsem žádný velký fanda, je to spíš přání mé ženy, objednal jsem LG 43UQ8000+držák. Je to jen na zimní měsíce, v létě ji ani nepouštíme. PODU bych tam asi naistaloval a Skylink můžu zrušit. Děkuji ti moc za odborné rady. Antonis
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.