Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
včera se mi stala ve škole hodně zvláštní věc. Seděl jsem poslední hodinu ve škole a měli jsme za úkol najít na telefonech 10 nejziskovějších firem v ČR za rok 2021 a vypsat si to.To všechno bylo v pohodě,telefon jsem v tu chvíli měl u sebe a opisoval si.Poté jsem si ho normálně strčil do aktovky,jak si ho dávám vždycky ,tedy do té největší kapsy,poté si sbalil i zbytek věcí a normálně odešel domů.Jenže od té doby ho nemůžu najít a to je vážně divné,protože aktovka byla zavřená a vše ostatní v ní zůstalo.Napadá mě,že by třeba mohl nějakým způsobem uvíznout v stránkách některého ze sešitů,ale to mi nepřijde moc reálné.Věřím,že se brzy najde,protože to fakt není normální přece.Nebo že by mi někdo rozepnul aktovku za chůze a odnesl? To bych přece slyšel,ne? Neznáte nějaké tipy nebo tak něco? Vím,je to zvláštní,ale fakt se to děje.V nejhorším na nějaký nový telefon mám,jenže tenhle byl nový a sice jen dočasný na jeden rok,než si koupím lepší,ale tohle se prostě rodičům líbit nebude... Díky za jakékoliv rady.
Viděl bych to nejspíš na krádež. Někteří zloději ti dokážou sáhnout do tašky (aktovky) a něco ti z ní ukrást tak, že si toho ani nevšimneš. Nejprve by asi bylo dobré u mobilního operátora si nechat zablokovat SIM kartu aby ti přes ní případný zloděj neprotelefonoval tolik peněz, že se pak nestačíš divit. Možná by stačilo ve škole požádat někoho důvěrného aby zatelefonoval na tvoje tel. číslo a pak poslouchat komu bude telefon zvonit pokud ho náhodou bude mít ve škole s sebou.
A mají rodiče možnost přes Gooogle "najít telefon"? - Pokud o té funkci ví, možná si ji nastavili...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.