Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnova dat z vymazaného iPhone

Od: michalll odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
včera z ničeho nic se mi zablokoval iPhone xs, přestalo mi fungovat face id a heslo taky nefungovalo, den předtím jsem si stáhnul nějakou aplikaci tak možná tam byl nějaký vir. Zkoušel jsem ho restartovat i tvrdý restart ale nepomohlo, tak jsem si jej přes druhy IPhone vymazal a potom našel ze se dá to heslo změnit přes PC přes nějaký software ale to už je jedno, otázka zní: daji se nějak zachránit fotky a data co byly vymazané? Moc děkuji za pomoc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím,

bohužel, pokud nemáte zapnuté zálohy na iCloud, (což je standard) a smazal jste iPhone z jiného zařízení, tzn. z vašeho účtu, tak nelze obsah vašeho iPhone obnovit.

ps: a žádný vir jste si pravděpodobně nestáhl. Pokud ano, obraťte se na podporu Apple, budou rádi a odmění vás..

Ale spíše došlo na software nebo i hardware chybu, těžko říci proč se to stalo.

A pokud jste tel. nejen smazal, ale i odstranil z vašeho účtu Apple, pak není problém ho nastartovat v iTunes jako nový.., tzn. bez původního kódu..

anoano
hodnocení

0x
Apple ICloud., vše máš tam uloženo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]