Prosím o radu mám LG 43UH603V a nejde mi tam červené tlačítko. Internet tam jde přes WiFi a hbbtv mám zapnuté. Mám na té televizi napojený satelit Skylink. Jak to mám prosím naladit děkuji
V prvni rade zkontrolujte, ze jste opravdu pripojen na wifi. Potom bezte do obecnych nastaveni a vypnete QuickStart. Pak vypnete televizi, na par vterin ji i vytahnete ze zasuvky. Me tohle reseni poradili na LG helpdesku a u me to funguje.
Červené tlačítko zapne internetové připojení na pokyn ze signálu pozemního vysílání, pokud tato stanice Hbbtv umožňuje. Zda tato možnost je i u satelitního signálu nevím. Navíc zda TV má satelitní tuner, nebo je přes HDMI připojen satelitní přístroj. Pokud ano, tak to nemůže fungovat.
Na střeše máme satelit Skylink kabel jde do ložnice tam je krabička Mascom. V obýváku kde chci to červené tlačítko tam je LG tv a ta hraje jen přes internet Netflix,Voyo,a satelit z té ložnice
Na jednu kartu ze satelitu můžu koukat až na čtyřech zařízeních. Tak nekoukáme na to samé. Mascom 270 HD máme v ložnici tam červené tlačítko nechceme tam je i starší tv a ta to neumí. Červené tlačítko chceme v obýváku tam je lepší tv LG 43UH603V a ta by to měla umět.
prik
Ten Mascom je možná Android box a navíc má satelitní tuner. Možná i terastiralni tuner. Takže ta LG slouží jenom jako zobrazovač. Čím je vlastně k tomu Mascomu připojena. Dlouhým HDMI kabelem? Prostě aby na LG šlo Hbbtv tak musí být připojena terastiralně. Je možné že Hbbtv by šlo spustit i na tom Mascomu pokud má terastiralni tuner. Ovšem rozhodně to nepustím z ložnice. Jedině otevřené dveře, nebo dálkový přenos infra signálu.
Málo informací.
A všechny novější tv mají víc tunerů. Proč tu TV nepřipojit ke kabelovému rozvodu. Otázka je zda v tom paneláku je rozvod terastiralního signálu, nebo kabel.
Pořád tajíš co máš v ložnici za krabičku. Napiš přesný označení, pak se dá ledasco najít na internetu. Čtyři televize Skylink umí, to jo, ale po internetu. Tam si vůbec nejsem jistej, jestli v tom mají i Hbbtv. Pravděpodobně ano, ale nevím jistě. Pokud máš satelit a k němu kabel ze střechy, tak Hbbtv dekóduje satelitní přijímač a nikoliv televize. Ta u satelitu funguje jen jako monitor, zobrazuje to, co jí pošle satelit. Teď je otázkou, zda-li ta tvoje tajemná krabička vůbec umí Hbbtv. Pokud nenapíšeš přesný typ, tak ti to nikdo nepoví. Ale i kdyby to satelit uměl, nebudeš to ovládat na televizi, alébrž na satelitu. Takže bys musel kabel ze střechy zapojit přímo do televize, samozřejmě bys do televize musel i dát kartu ze satelitu. Prostě napiš, nafoť vše jak máš udělaný, jinak se asi moc nehneme z místa.
Ale to jsme doma. To prostě nemůže jít. Při současném zapojení ti červené tlačítko v obýváku prostě nepůjde. Jedině, jak jsem již psal, zapojit kabel od satelitu přímo do televize. Samozřejmě musíš dát do televize kartu a kartu napřed do modulu. Nebo koupit modul s integrovanou kartou.
prik
Hbbtv je odlišné u různých providerů. Myslím, že pokud tedy má tv satelitní tuner a tv je připojena k internetu, tak že se Hbbtv spustí i na ČT24
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.