Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat smsku z ipadu

Od: pepa* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, v iPadu 9. generaci mám vloženou SIMkartu, data mi jdou, ale nevím, jak poslat smsky. SMSky se mi ani nedoručí, když se mi je snaží někdo poslat. Jediné co jsem vygooglil je to, že pokud mám iPhone, tak si je mohu nějak přesměrovat. Nicméně iPhone nemám. Je nějaká možnost jak posílat/přijímat klasické offline smsky z iPadu, když v něm mám SIMku? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

tim
hodnocení

3x

Neslo zadnym zpusobem nez Jailbreakem pres SIMku v iPadu SMSkovat - zadnym oficialnim zpusobem. Kdysi davno (iOS4/5) iPad umel alespon zobrazit prichozi SMS - ale pak to myslim zarizli? Nezkousel jsem.

Apple by si kanibalizoval iPhone produkt a akcie by nerostly na Mesic. Ale nevadi to a funguje to obchodne dobre - donuti to majitele iPadu dokoupit si iPhone :)

Ale muzes si SMSky dosle na iPhone nechat v ramci iMessage preposilat i na ostatni iOS zarizeni.

Dalsi vec je, ze Apple snad dodnes nepodporuje SMS dorucenky. Nevim proc a uz to neresim :) Ostatne, na Viberech a Whatsapech lze dorucenky (zpravy o precteni) zablokovat...

doplněno 01.11.22 19:10:

Tak SMS doručenky Apple prý nepodporuje z důvodu bezpečnosti :) Ze nejde vypnout a ma to pod kontrolou operator.

Ale kdo dneska používá SMS, že... Ve většině případů to jsou zprávy z automatických systému. Soukrome zpravy si posilame v e2e sifrovani...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]