Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadání Pinu do TV Samsung

Od: ivanice® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím o radu:

mám TV Samsung UE 55NU7472 a chci ji spárovat s notebookem Lenovo pomocí

Bluetooth.Notebook vygeneruje pin, který mám zadat v TV pro spárování, ale bohužel nevím kde to v TV zadat.

Děkuji za pomoc a zdravím .

Ivanice

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pomůže Vám Nastavení - Obecné - Správce externích zařízení - Správce vstupních zařízení - Seznam zařízení BT...? Takto to je na mé TV. Anebo RTFM - stáhněte manuál a studujte, má téměř dvěstě stran.*ee*

hodnocení

Dobrý den, tak jsem postupovala, ale TV nenačte žádné Bluetooth zařízení, nevím proč?

111®
hodnocení

0x

základní PIN Samsungu je 0000 pokud jste si ho nezměnila..

hodnocení

Ano, ale notebook mi vygeneruje 6-ti místný kód, někde jsem asi něco zablokovala, když TV nenačte žádné zařízení

bluetooth...

mathew
Jestli jste někde něco zablokovala tak bude nejlepší provést tovární nastavení a pak postupovat podle návodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]