Nejste přihlášen/a.
Má někdo zkušenost. Rozbilo se mi vrchní sklo u tabletu Huawei AGS2-W09. Digizatér zůstal nadále funkční, přesto jsem objednal originál. Dodané sklo nemá žádný přiipojovací konektor, takže jsem z toho zmaten. Vypadá to jako ochranné sklo. Jenže ochranná skla jsou čirá. Toto má černý rámeček a průhled pro kameru.
Tak abychom si to tady trochu vyjasnili. Tento tablet už má kapacitní snímání. Doby, kdy z digitizeru vedly nějaký dráty už jsou dááávno pryč. Dnešní kapacitní snímače jsou součástí displeje, to co jste koupil je vrchní dotykové sklo (nikoli ochranné). Toto sklo, je NALEPENO přímo na displeji, pomocí gelu, který se vytvrzuje UV světlem.
Pokud tedy chcete vaše poškozené sklo (digitizer) vyměnit, potřebujete zaprvé, steré sklo odlepit bez poškození displeje (samotný displej je hodně tenké sklo) a odstranit zbytky lepidla. A za druhé, nové sklo přilepit pomocí výše zmíněného gelu a UV lampy.
Myslím, že pro někoho, kdo to nikdy nedělal a nemá vybavení je to nereálné.
Díky. Jsem rád že tady je aspoň někdo kdo o tom něco ví. Pochopitelně pokud je to slepeno tak jsem bez šance. Bohužel i prodejce je mimo. Najednou mi tvrdí, že to co jsem objednal je pouze dotykové sklo. Při hledání ovšem pro stejný typ tabletu se najdou skla kde je vidět připojovací svorkovnička. Takže v tom mám zmatek.
Ještě tedy jednou. Je to tablet Huawei HWAGS2 model AGS2-W09 vrchní sklo je popraskané, dotek funguje. Co tedy koupit, aby se to v domácích podmínkách nechalo vyměnit. Nejspíš komplet LCD i s dotykem.
Díky koukal jsem a uvažoval. Než objednat a koupit za 1150 Kč sestavu s LCD, k tomu starosti s výměnou, to se asi radši smířím s poškozeným, ale funkčním displejem a časem koupím nový tablet. Ona i ta baterie už není nic moc.
Dokonce s dopravou 54 dolarů to je 1350 Kč
Jistě. Je to spotřební zboží, rychle podléhá vývoji a cena při stejných parametrech klesá. Pokud jsem dobře pochopil, tak se prodává běžné ochranné sklo v ceně okolo 5 dolarů a jiné sklo, nazval bych to digizatér v ceně tak 12 dolarů, ale nemá již vyvedený konektor. Jak tyto skla rozlišíme, když se maximálně liší barevným rámečkem. To krycí sklo bývá naprosto čiré, ale prý to nemusí být pravda.
Co přesně jste objednal? Pokud jen sklo, tak se nedivte, že přišlo bez digitizéru. Ono se dá totiž se správným nářadím odlepit a vyměnit i samotné krycí sklo.
Jinak i ochranná skla s černým rámečkem normálně existují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.