Nejste přihlášen/a.
Mám nejnovější verzi aplikace Huawei zdraví a nejde mi změřit tlak na hodinkách Huawei Watch GT 3 Pro-CAO. Aplikace nenajde přímo tento tip hodinek. Nevíte někdo, co s tím?
Špatně. Technika měření krevního tlaku nekoresponduje s technikou chytrých hodinek. Takže i pokud by některé hodinky nabízely měření krevního tlaku, jsem k výsledkům skeptický. Případně naměřené hodnoty nejspíš budou na hony vzdálené od skutečnosti. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že i hodnoty tepu naměřené chytrými hodinkami nelze brát úplně vážně, protože technika snímání tepové frekvence umožňuje velice široký rozptyl výsledků a často se naměřená hodnota velmi liší od hodnoty, naměřené certifikovaným lékařským přístrojem.
Martine, dík za vysvětlení. Já vycházím z klasického měření tlaku krve u lékaře a ty podmínky u lékaře nelze u chytrých hodinek zajistit. Proto na tuto techniku nahlížím dost skepticky.
Teď jsem zjistil, že mluvíš o TF, ale já o TK. Rozumíme si?
A ony Huawei GT3 Pro umí měřit tlak? tedy tlak vzduchu ano (barometr)..., ale krevní tlak asi těžko.
Ano, měly by umět změřit i krevní tlak. Jednou už se mi ho dokonce podařilo změřit, ale pak to nějak zmizelo.
A bylo to opravdu na hodinkách (v menu hodinek), nebo v aplikaci Huawei zdraví?
V aplikaci jsou totiž i funkce, které hodinky nepodporují a musí k nim být jiné zařízení.
I Huawei GT2 mají v menu aplikace měření krevního tlaku, ale logicky ho nemají jak změřit.
P.S.: i v návodu k hodinkám je to napsáno značně "zmateně" a nesprávně.
Jsem na tom úplnně stejně. Jednou se mi povedlo krevní tlak změřit a potom už nic. Píše mi to, že apka nevidí žádný senzor, ikdyž v nabídce k připojení jsou přímo mé hodinky Huawei watch GT 3 Pro. Řeším přímo s technickou podporou a prý tyto hodinky tuto funkci nepodporují. Na hodně stránkách prodejců v popisku se o této funkci píše, ale... Ten naměřený tlak mám úplně stejný, jako na Vašem obrázku nahoře, takže asi jen ukázka a skutečnost není!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.