Nejste přihlášen/a.
Mám nejnovější verzi aplikace Huawei zdraví a nejde mi změřit tlak na hodinkách Huawei Watch GT 3 Pro-CAO. Aplikace nenajde přímo tento tip hodinek. Nevíte někdo, co s tím?
1x
Špatně. Technika měření krevního tlaku nekoresponduje s technikou chytrých hodinek. Takže i pokud by některé hodinky nabízely měření krevního tlaku, jsem k výsledkům skeptický. Případně naměřené hodnoty nejspíš budou na hony vzdálené od skutečnosti. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že i hodnoty tepu naměřené chytrými hodinkami nelze brát úplně vážně, protože technika snímání tepové frekvence umožňuje velice široký rozptyl výsledků a často se naměřená hodnota velmi liší od hodnoty, naměřené certifikovaným lékařským přístrojem.
Martine, dík za vysvětlení. Já vycházím z klasického měření tlaku krve u lékaře a ty podmínky u lékaře nelze u chytrých hodinek zajistit. Proto na tuto techniku nahlížím dost skepticky.
Teď jsem zjistil, že mluvíš o TF, ale já o TK. Rozumíme si?
Tlak bych asi přes chytré hodinky opravdu neměřil (to je skoro stejné jako teplota, některé hodinky ji měří, ale rozptyl je tak obrovský, že to vůbec nemá smysl).
0x
A ony Huawei GT3 Pro umí měřit tlak? tedy tlak vzduchu ano (barometr)..., ale krevní tlak asi těžko.
Ano, měly by umět změřit i krevní tlak. Jednou už se mi ho dokonce podařilo změřit, ale pak to nějak zmizelo.
A bylo to opravdu na hodinkách (v menu hodinek), nebo v aplikaci Huawei zdraví?
V aplikaci jsou totiž i funkce, které hodinky nepodporují a musí k nim být jiné zařízení.
I Huawei GT2 mají v menu aplikace měření krevního tlaku, ale logicky ho nemají jak změřit.
P.S.: i v návodu k hodinkám je to napsáno značně "zmateně" a nesprávně.
Jsem na tom úplnně stejně. Jednou se mi povedlo krevní tlak změřit a potom už nic. Píše mi to, že apka nevidí žádný senzor, ikdyž v nabídce k připojení jsou přímo mé hodinky Huawei watch GT 3 Pro. Řeším přímo s technickou podporou a prý tyto hodinky tuto funkci nepodporují. Na hodně stránkách prodejců v popisku se o této funkci píše, ale... Ten naměřený tlak mám úplně stejný, jako na Vašem obrázku nahoře, takže asi jen ukázka a skutečnost není!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.