Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupili jse myčku BOSCH SMV25AX00E. Vestavěnou, bez dvířek. Teď chceme koupit dvířka, ale nejsem si jistý, které objednat. V obchodech taky uplně neví, jaká nám dát, jaká na toto sednou.
Pode čeho se vybírají správná dvířka? Nejedná se mi o dekor, pouze velikost a případně rozteče šroubů (děr).
Myslel jsem, že jsou dvířka "univerzální" a že někde najdu (u výrobce dvířek), že ta a ta dvířka jsou kompatibilní pro tu a tu myčku. Ale to jsem se spletl.
Nerad bych objednal něco, co pak nepůjde namontovat.
Poradíte mi někdo prosím?
Díky a pěkný den.
Já to nechci nechat vyrobit. Chci někam zajet, koupit, namontovat a mýt. Nebo objednat, namontovat a mýt.
Jen nechci při montáži zjistit, že něco nepasuje, vadí při otevírání a tak.
Krytí dvířek se přece dělá v dekoru zbytku kuchyňské linky, jinak to bude jak pěst na oko.
Oslovil bych výrobce či prodejce linky, pokud máte třeba fakturu kde bude uveden dekor, bude to o to jednodušší.
V opačném případě bych sundal nějaká sousední dvířka z pantů a odvezl je do nejbližší truhlárny ať udělají dvířka ve stejném dekoru.
Proč jste kupovali vestavěnou? Já jí měla taky a když odešla, koupila jsem nerez volně stojící, protože mám digestoř a spotřebiče v nerezu a vypadá to náramně dobře. Teď tam dvířka z jiného materiálu, než máte kuchyni, nebudou moc hezký.
Ale to je jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.