Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka Beko přemýšlí

Od: jerry odpovědí: 2 změna:
Zdravím, mám takový zvláštní problém s pračkou. Místo 2 hodin pere třeba 3,5. Je to taková ta nejlevnější od Beko, ještě bez displeje jenom s kontrolkama. Při praní dělá takové zvláštní prostoje, jako kdyby přemýšlela, nedělá nic a po 2 minutách třeba zase pokračuje. Poradí někdo, co to může být? Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Bežná činnosť. Tým,že čaká,prebieha proces prášok,voda špína na bielizni v kľudovom stave. Ak si prezriete špecifikácie rôznych práček,tak zistíte,že skoro všetky teraz v predaji majú prací program cca 3 hodiny. To len tie staré to vedeli vyprať za cca 2 hodiny a staré vírivky za 5 minút.

hodnocení

0x

Taky mám Beko. Ne tedy tu nejlevnější, ale délka praní taky neodpovídá tomu co mi ukazuje displej. Ale většinou o víc jak 20 minut se nesekne. 1,5 hodiny navíc už bych asi s prodejcem řešila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]