Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje adaptér z 16 na 24 pinů?

Od: dan* odpovědí: 4 změna:

dobrý den

koupil jsem si zdroj do počítače ale nevěděl jsem že nejde připojid do mojí základní desky která má 16 pinů a ten zdroj má 24 pinů. adaptér jsem na internetu nenašel tak jestli někdo ví co s tím napište prosím

hezký den.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pomohlo by foto celej dosky aj foto konektorov na zdroji a jeho stitok.

hodnocení

0x

24pinů je obvyklý ATX konektor.

Co za konektor na základní desce máš ty, to víš pouze ty.

Co jsem se v minulosti setkal s počítači, tak měla základní deska třeba 20pinů a ještě samostatný 4pinový konektor. Tyto dva konektory se pak do 24-ti pinové patice zasouvaly společně.

Mohl bys dohledat podle označení základní desky, jaký je tam konektor. Nebo můžeš podle starého napájecího zdroje najít nový zdroj se stejným konektorem.

Nasiel som info, ze tych 16 pinov je nejaky konektor na posilnenie napajania , navyse k tomu zakladnemu 24 pinovemu. Bez fotiek sa ale nepohneme dalej.

hodnocení

0x
To bude Fujitsu nebo něco takového, co? Mají svůj konektor a k tomu svoje zdroje.
Takže buď koupit přímo jejich zdroj se správným konektorem, nebo vyrobit/sehnat redukci.
Pinouty jdou najít, nebo koupit z Číny hotové řešení.
m.alibaba.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]